Örnekte belli zekalarının ne kadar geri olduğu akıllı ve zeki insanların yeri değil tiktok öyle saçma sapan değişik insanların ortamı orası
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
MoRTeamRFB | İnternet & Teknoloji konusunda 89 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Tiktok çıkana kadar en tehlikeli kitle imha silahının hep türk tvlerindeki saçma kadın programları diye düşünürdüm. Tiktoku görünce bizim programlar daha makul gelmeye başladı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
TuƝiȿș | İnternet & Teknoloji konusunda 104 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Tiktok kullanan bütün insanların bir araya toplanıp yakılması gerekiyor. Böylelikle dünya için muhteşem bir iyilik yapmış oluruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1324Örnekte belli zekalarının ne kadar geri olduğu akıllı ve zeki insanların yeri değil tiktok öyle saçma sapan değişik insanların ortamı orası
Tiktok çıkana kadar en tehlikeli kitle imha silahının hep türk tvlerindeki saçma kadın programları diye düşünürdüm. Tiktoku görünce bizim programlar daha makul gelmeye başladı
Tiktok kullanan bütün insanların bir araya toplanıp yakılması gerekiyor. Böylelikle dünya için muhteşem bir iyilik yapmış oluruz
o kadar da olmaz ama ya iste prim icin yaptiklari cok sacma
:) yani kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum :D sonrada niye küfür ediyorsun diyorlar benim tercihim değilki :D
Zekâ seviyeleri ayakkabı numaralarından düşük..
Fazla söze gerek yok..
Düşük IQ ile para kazanmanın en iyi yolu şimdilerde.
Denebilir demişsin ya dayım prof Marmara da. Çok zeki. Bunlar kadar kazanmıyor. Bu işte terslik burada başlıyor işte
Dünyaya zararlar yemin ediyorum oksijen ısrafı alayı
Gerçek mi bu ya bu beyinsizlerin aldığı hava israf diye boşa demiyoruz
G. Zekalılara hakaret etmeye gerek yok bunlar yüzünden
söyleyecek söz bulamıyorum ama küfürler sıralanıyor
Demekki bunun gibi kanka beğeni manyakları sadece bizde yokmuş
Site kanka ne zamandan beri kanka olarak çeviriyor 🙄
Bu kişi sınırı aşmış. Ama hepsi gzekalı değil. Kaliteli şeyler de var
burdan birisine aynısını yazdım :d anan dedi ehehhe seviyeyi sen anla
Grizekali desem grizekaliya yazik yemin ederim. Daha fazlasi olmak gerekiyor bence.
twich gibi bunlarda da bir oluşum var nedendir müdahale eden yok parayı vuran vuruyor kimin eli kimin cebinde denetleyen yok
Zeka seviyelerinin düşük olduğunu düşünüyorum
Zeka değildir o ya zeka olsa zaten yapmazdı.
Para için herşeyi yaparlar