İnternet & Teknoloji 1 ay En sevdiğiniz TikTok akımı nedir? esra_cum Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 01 Son zamanlarda birçok akım videosu paylaşıldı size göre en iyileri hangileri? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter En sevdiğiniz TikTok akımı nedir? 125 Görüşünü yaz
SіlverBlossome Guru 1 ay Hiçbirini sevmiyorum zaten hepsi bana aşırı itici geliyo bir tane sevdiğim tiktok fenomeni yok bir tane sevdiğim akım falan yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Ǥнσsτ17 | İnternet & Teknoloji konusunda 57 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Hiçbirini sevmiyorum. Alayı saçma, ergence ve utanç verici geliyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Serdarium | İnternet & Teknoloji konusunda 100 görüş paylaştı. Yoda 1 ay tik tok kullanan kişiler mümkünse muhatap olmasın benimle 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Tık tok hiç kulanmadim indiremedim.Tık tok kullananların zeka testi yapması lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Secret987 Xper 5 1 ay Formosa Bad Copines seslerinin karıştığı akıma bayılıyorum yorumdakilerin aksine Ttye bayılırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 ay Tiktok takip etmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TantuniSultanSülüman | İnternet & Teknoloji konusunda 163 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ben bilmem anlamam ihtiyarın ben Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kanatsızkartal | İnternet & Teknoloji konusunda 64 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Akımları takip etmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
HoşafAğızlı | İnternet & Teknoloji konusunda 739 görüş paylaştı. Master 1 ay Bunlar akim görmemis her ota bka akım diyolar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bubanayapılırmıbe Xper 6 1 ay aman buraya tasimayin su tiktoku Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
bafiabi | İnternet & Teknoloji konusunda 238 görüş paylaştı. Guru 1 ay İsim manidar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Serqts | İnternet & Teknoloji konusunda 163 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Hiçbiri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gghostman | İnternet & Teknoloji konusunda 137 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Sizin nedir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kestanelikurabiye Xper 4 1 ay Tiktok kapatılsın kına yakıcam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
EhliyetsizPilott | İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Tiktok ne ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
512Hiçbirini sevmiyorum zaten hepsi bana aşırı itici geliyo bir tane sevdiğim tiktok fenomeni yok bir tane sevdiğim akım falan yok
Hiçbirini sevmiyorum. Alayı saçma, ergence ve utanç verici geliyo
tik tok kullanan kişiler mümkünse muhatap olmasın benimle 😀
Tık tok hiç kulanmadim indiremedim.
Tık tok kullananların zeka testi yapması lazım
Formosa Bad Copines seslerinin karıştığı akıma bayılıyorum yorumdakilerin aksine Ttye bayılırım
Tiktok takip etmiyorum
Ben bilmem anlamam ihtiyarın ben
Akımları takip etmiyorum
Bunlar akim görmemis her ota bka akım diyolar
aman buraya tasimayin su tiktoku
Parnasizm
İsim manidar
Hiçbiri
Sizin nedir
Tiktok kapatılsın kına yakıcam
Tiktok ne ya
Stabber