Aylık 90 Bin, 100 Bin adet ek sms paketi alabileceğim operatör var mı? Türkcell kullanıyorum ama operatörü değiştirmek istiyorum. Türk telekomda faturalı hatlarda ek sms fiyatları nasıl, uygun mu?
Ayda 90-100 bin adet SMS satın alabileceğim operatör var mı?
Evet biliyorum, kullanıyorum zaten WhatsApp. Ama ben ekmeğimi insanlara sms atarak kazanıyorum. Yani mesela 30 bin sms atarsam, 600 Euro kazanıyorum. 90 bin sms atarsam, 1800 euro kazanıyorum. 🤗
Yani sistem otomatik olarak rastgele belirlemiş olduğu numaralara sms atıyor. Ne kadar çok sms atılırsa o kadar fazla kazanıyorum. Türkcell de ek sms fiyatları biraz pahalı. Türk telekom bu konuda biraz daha ucuz. O yüzden Türk telekom düşünüyorum. Oraya geçeceğim 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım WhatsApp diye birsey çıktı
Evet biliyorum, kullanıyorum zaten WhatsApp. Ama ben ekmeğimi insanlara sms atarak kazanıyorum. Yani mesela 30 bin sms atarsam, 600 Euro kazanıyorum. 90 bin sms atarsam, 1800 euro kazanıyorum. 🤗
Aaaa nasil yanii
Yani sistem otomatik olarak rastgele belirlemiş olduğu numaralara sms atıyor. Ne kadar çok sms atılırsa o kadar fazla kazanıyorum. Türkcell de ek sms fiyatları biraz pahalı. Türk telekom bu konuda biraz daha ucuz. O yüzden Türk telekom düşünüyorum. Oraya geçeceğim 🤗
Bu işe bende gitmek istiyorum olabilir mi
Kanka 100 bin sms kime atacaksın :D
Bu işten ekmek yiyoruz kardeşim boş ver orasını karıştırma 😂
Adam ölümüne yazacak
Yok kardeşim ben kimseye yazmıyorum sistem kendi mesaj atıyor zaten insanlara. Orası ayrı konu.
Vodafone şirket şeysi vardı onu yaptır
Türk Telekom