Açıkcası bana saçma geliyor geçen gün ben nakit parayla alacaktım sonra baktım saçma yani bir telefon için o kadar vermek mantıksız geliyor başka telefon alıp üzerine altın aldım sen kredi çekip alacaksın krediyi ödemek için çalışacaksın çalışırken aklına telefonun bile gelmez
Soran
1 ay
brnim durumum öyle değil. bankadan borç para alıcam binevi başka borç alabileceğim birisi yok çünkü zaten çalışıyorum android var ama memnun değilim desem yeridir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45Ben doğru bulmuyorum şahsen kredi çekilerek birşeyler satın almayı sonuçta o parayı yine bir şekilde ödemiş oluyosun peşin almak daha iyi
İyimisin kardesjm son taksidi odediginde onun kaç üst modeli çıkacak yazik
4k borç alıcam bankadan öyle kendi fiyatına çekmicem
Yazık diyorum
kendi tercihin. xiaomi mi kullanıyosun?
Paramın yettiğini
Yüzüne bile bakmaz çoğu ama bana yetiyor ben elimdeki nakiti yatırıma kullanırım genelde
ne alaka hacı kim yüzüme bakmasın
Yok onu demedim benim telefonun çoğu yüzüne bakmaz dedim
hee anladım pardon yanlış anladım özür dilerim
böbreğini satarak al çinli biri iphone 1 için öyle yapmıştı
usta ben çinli değilim ki böbreğimi satayım
işte iyi ki çinli değilsin :D
Ben olsam almazdım. Kredinin de ekstra faizi var. Zaten ben iphone almam ki.
Yapmayın böyle ap*talca şeyler
Onun yerine samsung iyi model al
samsung iyi model var ama memnun değilim
İphone sadece fazla abartmışlar tavsiye etmiyorum
çoğu uygulama ios ile optimize ediliyor ve daha güvenli. mesela androide brlalı bi virüs bulaşsa ios a sadece takvim virüsü bulaşıyor
Bilemeyiz ki yazılım ile hangi virüsler bulaşıyor haberimiz yok kimseye güven yok
android açık kaynaklı yazılım olduğu için hemen bulaşıyor ama ios öyle değil
Ben bilemem
Alınmaz
neden
Açıkcası bana saçma geliyor geçen gün ben nakit parayla alacaktım sonra baktım saçma yani bir telefon için o kadar vermek mantıksız geliyor başka telefon alıp üzerine altın aldım sen kredi çekip alacaksın krediyi ödemek için çalışacaksın çalışırken aklına telefonun bile gelmez
brnim durumum öyle değil. bankadan borç para alıcam binevi başka borç alabileceğim birisi yok çünkü zaten çalışıyorum android var ama memnun değilim desem yeridir
Tamam durumun nasıl bilmiyorum ama kendi işinin patronu değilsen ve aldığın o paranın fazlasını kısa sürede kazanabileceğini düşünüyorsan al o zaman
teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Hayır alınmaz 13 alınır.
o kadar çekemem ki be kanka
Al gitsin
dimi
Bence 11 pro al hepsi ayni zaten birazda cebine kalsin
kasasıno beğenmedim. 12 de beğendiğim özellikler kasa ve oled ekran olması. zaten bunlar 11 de olsa 11 alacağım
Ben pek anlamam tlfdan simdiden hayirli olsun