İnternet & Teknoloji Snapchat kullanıyor musunuz? başakkızı21 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor var mı snap kullanan? Güncellemeler+1 yıl sosyal medya snapchat Snapchat kullanıyor musunuz? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır kullanmıyorum aslında bir ara indirmiştim resim çekilmek için ama konuşma flnda çıkmış heralde o yüzden bunu duyar duymaz anında sildim 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum siliyorum orada görüntü daha iyi diyorlar 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Evet fotoğraf çekmek için sadece sohbet için değil 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Efektlerini kullanıyom sadece 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum aslında bir ara indirmiştim resim çekilmek için ama konuşma flnda çıkmış heralde o yüzden bunu duyar duymaz anında sildim
Kullanıyorum siliyorum orada görüntü daha iyi diyorlar
İlk defa duydum bunu.
Kullanmıyorum.
Evet fotoğraf çekmek için sadece sohbet için değil
Selam, kullanmıyorum.
mahmut abılerı eklemıyorum knk
Efektlerini kullanıyom sadece
Eskiler geliyor aklıma 😀
Ben varım
hayır kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Kullanmıyorum