Arkadaşlar şu an iphone x kullanıyorum şarzı çok çabuk bitiyor ve biraz kasıyor 14 k param sizce ne alim kamera çok önemli benim için 11 pro max mi 12 mi yoksa sıfır bir 11 mi
14 bin liraya hangi telefonlar alınabilir?

Kusura bakmayın ama tüketme bilinci yok çoğu kişide bütçe yeterli değilse 2. el kaliteli bir model alırsın. Ben iphone'da başka kullanmam diyede fikirsiz bir düşünce var bazılarında o eskidendi. Huwaei nova 9 pro veya one plus 7t pro tercih edilebilir
Bende onu diyorum 2. El kaliteli bir model alıcam
Cevap
6Cevap
Eğer bu kadar bütçen var ise iPhone nun yeni çıkan telefonlarından alabilirsin en azından en iyisini kullanmış olursun çok satışta şu an
14 k ya sadece iphone 11 geliyor aslında sıfır alma isteğim var en son 13 alıcam ful taksit yapıcam öyle ödicem
Bataryasını değiştir İphone X'i kullanmaya devam et.
Para dürtmesin :D
Kafaya koydum değiştiricem de ne alim sence
Bence iphone alma gereksiz pahalı
Bende de İphone 7 var Samsunga geçeceğim
Yav şimdi boş eleştiri yapmak istemiyorum da 14k telefon mu olur aw
Çok mu az yoksa
Aynen az çok az çerez parası
ayiptir sormasi ne is yapiyorsunuz 😀 belki meslek seçmede etkili olur şu sıralar
Ben 15 yaşındayım daha tam mesleğim belli değil ama kuyumcu amcamın yanında çalışıyorum ama babamın işlerine geçicem
babanın işleri ne 😄
Müteahhitlik
hee normal o zaman
Ney normal
14bine telefon bakman falan, müteahitler iyi kazaniyor smdjcjzjma
Ya yanlış anlama ama o kadar da çok büyük bir rakam değil ki sıfır bir iphone şu an 20 k
ya kardeş yürü git
türkiyede yaşamıyor gibi konuşma
Bende onu diyorum türkiye de 15 k çok büyük bir para değil sadece bir tel alabiliyorsun abim canada da 20 k ya mercedes aldı
evet çok büyük bir para değil tr şartlarında ama telefona yatırmak için buyuk onu demeye calisiyorum. masallah allah ailece yuru ya kulum demis size 😄
Keşke her şey dışarıdan gözüktüğü gibi olsa keşke
Neden ki
Ya her şey para değil ki
Kamera çok önemliyse ben 13 pro max kullanıyorum süper kamera şarj da çok iyi ama tr de kaç para bilmiyorum
13 pro alıcam karar verdim hiç 2. Ele girmicem abim vericek
Knk iphone 11’e yeter şu an anca o para
11 pro max buldum 1 tane de 12 felan zor
Yok knk sağlam güvendim kişiler
14 k dediğin 14 milyar mi şaka mı korkunç bir para
İnan çoğu telefon gelmiyor bu paraya
Ben tecno spark aldım 4 ay önce 2300 e şu an 2800 pahalı diye gözüm gibi bakıyorum telefona
Aypon 13 alirsin
18k
12 mini satıyorum 64 gb 11.500 TL
iPhone x serisi
Alkatıl
En İyi Cevap