Tiplere bak saçma sapan hareketler ediyorlar bunlar mı oy kullanacak bunları izleyeceğime Arsız Bela dinlerim dahi iyi hiç olmazsa adam şarkı söylüyor böyle şekilden şekle girmiyor
Güzel kardeşim hayır 65 hacılar gibi beni görmen sıkıntı ne demek etmez sen korkak ödleksin sende bir tutam cesaret olsaydı gizlenmezdin korkakların işi bu ben öyle istedim canım öyle istedi yoksa sen ergenlerden misin o yüzden mi zoruna gitti de gelip saldırıyorsun bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonunu cıkra amcaları gorunce ben de bunlar mı oy kullanacak diyorum. Ulkenin 7si 70i aynı, yapcak bisi yok
Bu ülkenin genci yaşlısı hepsi aynı onlarda onların eseri
bunlar niye bana bu kadar küçük ve beyinsiz geliyor ya, bizim jenerasyon bu yaşlardayken daha olgunduk ya
Bütün sorun orada ya işte çok fazla yapmacık samimiyetsiz duruyorlar çokta hiperaktif oluyorlar
Bende sevmiyorum fakat onlar bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarmış insanlar.
Buda ayrı bir mal
Kıskanma.
Video çekmelerinde sıkıntı yok ama bazen gerçekten çok abartıyorlar.
Lan video ne ilgisi var
tiktok da video çekilmiyor mu
Mal mısın ben dedim kimse çekmesin birde gizlemiş kendini bu kadar korkak rezil insansın
Diyecek bir şey bulamayınca neden hakaret ediyorsun. Ayrıca gizlenip gizlenmemem seni alakadar etmez. Bana diyene bak gizli olup ergenlere sallıyor
Güzel kardeşim hayır 65 hacılar gibi beni görmen sıkıntı ne demek etmez sen korkak ödleksin sende bir tutam cesaret olsaydı gizlenmezdin korkakların işi bu ben öyle istedim canım öyle istedi yoksa sen ergenlerden misin o yüzden mi zoruna gitti de gelip saldırıyorsun bana
2023 te oy kullandıktan sonra toplu bir şekilde yok olabilirler bence.
Anlamadım ne alaka
Z kusaginin ne kadar aptal oldugunu gosteriyor. Gumbir gumbur aptal bir nesil yetisiyor
Çok değişik ot kafalı oluyorlar o telefon sürekli elinde ve Tiktok çekiyorlar saçma sapan özürlü hareketleri edip kendini elit sanıyorlar
Iyyy
İyy mi bana dedin