İnternet & Teknoloji İnstagram hikayeme bakan 1 kişiyi göremiyorum sebebi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hikayeme 5 kişi bakmış olarak görünüyor ama sadece 4 kişinin profili görünüyor, bunu öğrenmenin bir yolu yok mudur? İnstagram hikayeme bakan 1 kişiyi göremiyorum sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ya seni engellemiştir ya da uygulamada sorun vardır güncelleme gerekiyordur 2 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bana da oldu geçen, instagram hatası işte bizlik bi sorun yok 1 0 Yorumla
Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Engellemiş bakıp 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenemez miyiz kimin baktığını? Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Hayirrr Yorumla Soran +1 yıl Ya engellese dahi 5 olarak görünen yer tekrardan 4’e düşer, bakan kişi engel atmamış da işte nasıl yapmış orası muamma Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Yok denedim ben bazen hata veriyor öyle kalıyor Yorumla Soran +1 yıl 20 dakika öncede aynı durum yaşandı, başka bir hikaye paylaştım ve yine aynısı oldu şuanda da bu resimi yükledim ve yine aynısı oldu ne yazık ki Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Şu programlardan bakanlar varmış ya ondan mı acaba Yorumla Soran +1 yıl Valla bilmiyorum ki artık ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya seni engellemiştir ya da uygulamada sorun vardır güncelleme gerekiyordur
Bana da oldu geçen, instagram hatası işte bizlik bi sorun yok
Engellemiş bakıp
Öğrenemez miyiz kimin baktığını?
Hayirrr
Ya engellese dahi 5 olarak görünen yer tekrardan 4’e düşer, bakan kişi engel atmamış da işte nasıl yapmış orası muamma
Yok denedim ben bazen hata veriyor öyle kalıyor
20 dakika öncede aynı durum yaşandı, başka bir hikaye paylaştım ve yine aynısı oldu şuanda da bu resimi yükledim ve yine aynısı oldu ne yazık ki
Şu programlardan bakanlar varmış ya ondan mı acaba
Valla bilmiyorum ki artık ya
Engellemiştir