Arkadaşlar oyundayken bir süre oynayıp sonrasında donma oluyor Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU ve bellek özellikle bellek çok yüksek oluyor. Bazen 1245 MB yüzde olarak 80-90'lara çıkıyor fotoğrafını attım aşağıya, oyunun minimum gereksinimleri işlemci hariç diğer parçalar karşılıyor işlemci kaldırmıyor bir tek acaba o yüzden mi oluyor? Oyun minimum gereksinimlerde 3GB RAM istiyor bende de tam 3GB RAM var ne yapmam lazım? RAM mi yükseltmem lazım yoksa işlemci mi yoksa her ikisini de mi yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
İşlemciyle Ramin kullanımının çok bağlantılı olduğunu düşünmüyorum senin şikayetin Bellek kulanımıysa bellek miktarını arttır. Şikayetin CPU kullanımı ve performans yetersizliği ise CPU yükseltmelisin o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir oyunun o kadar Ram kullanması normal zaten 3 GB ram istiyormuş. bu aşırı bellek kullanımı olduğunu göstermez ki.
işlemci mi değiştirmem lazım o zaman? işlemci biraz fazla istiyor çünkü
İşlemciyle Ramin kullanımının çok bağlantılı olduğunu düşünmüyorum senin şikayetin Bellek kulanımıysa bellek miktarını arttır. Şikayetin CPU kullanımı ve performans yetersizliği ise CPU yükseltmelisin o zaman :)
sorunu halletim sayılır bu oyunu cd olarak yazdırıp alıp kurmuştum şimdi steamdan satın alıp yükledim orjinal versiyonuyla oynuyorum sıkıntı vermedi
o zaman korsanda problem var dostum :)
aynen
Oyun oynarken bir şey açma ve svchost ile alakalı ne varsa kapat. Ram takviyesi yapman lazım.
Sisteminde minimum 8GB Ram olmalı.
Trojan olabilir bu arada haberin olsun.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!