Ortalama olarak 2 senedir Tiktok uygulaması üzerinden yayın yapıyorum. Bir kitle oluşturdum, düzenli yayınıma gelen takipçilerim var. Bunların büyük bir çoğunluğu bana hediye atarak destek oluyor. Hem bir uğraş edinmiş oldum, hem para kazanıyorum buradan. Tanıştığım kızlar Tiktok'da yayın yaptığım için biraz ön yargılı davranıyorlar. Siz sosyal medya üzerinden yayın yapan biriyle birlikte olur musunuz?
Tiktok'ta yayın yaptığım için kızlar benimle birlikte olmak istemiyor! Siz sosyal medyada yayın yapan biriyle olur musunuz?
Sen işini düzgün yapıyor olabilirsin ama platformda o kadar boş paylaşımlar dönüyor ki sen de bir yerde çoğunluğun kurbanı oluyorsun. Bu arada TikTok kullanmadım hiç, sadece sosyal medyada ve haberlerde çıkan TikTok paylaşımları üzerinden görüş yazıyorum..
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
Sosyal medya yeni meslek alanları oluşturdu, bunu hepimiz farkındayız bence. Yayın açarak gelir kazanmak da herkesin yapabileceği bir şey değil. Sırf yayın açıyor diye biriyle sevgili olmamak bence küçüksemekten başka bir şey değil
Yayın platformlarının da kalitesi var. Mesela tweetch yayını yapsan eyvallah en azından ciddi bir yer. Youtube da bu kitleye sahip olsan yine eyvallah ama tiktok dediğin de yayında para dilenen adamı kaydırdığımda sonrasında sen çıkıyosan karşıma çokta kaideye almam yani.
Bende olmazdım. Güven problemi yaşamak istemezdim. Kıskanırdım. Demekki benim gibi düşünmüş o kızlarda. Yorumlarda göreceğin gibi sırf tiktokta popülersin diye yanasmak isteyen bi kız kitlesi olacaktır. Bu durumda insanı stresse sokar. Bu yuzdendir
Bilemiyorum, hiç düşünmedim. İçeriklerin ne olduğunu bilmek lazım, insanlarla nasıl iletişim kurduğuna bakmak lazım. Önyargılı olmamaya çalışıyorum ama ben kıskanç bir kadınım 🙄
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani sohbet ediyorum takipçilerimle, muhabbet ediyoruz hepsi bu
Anlıyorum ama 5 parmağın 5'i bir değil. Tiktok farklı bir mecra. Kimisi kadın sesi çıkarıyor, insanları telefon ile arayıp trol yapıyor. Kimisi saz çalıyor. Kimisi türkü okuyor. Kimisi kızları tuzağa düşürme peşinde. Aynı şekilde kimi kızlar hediye için orasını burasını açıyor. Her türlü insan var yani. Önemli olan bir uygulamayı nasıl kullandığın değil midir? Bak mesela burada insanlara yardımcı olmak için bulunan çok saygılı kadın ve erkekler var. Ama öte yandan erkek ya da kadın düşürmek için olanlarda var. Bazı sosyal medya forumlarında KizlarSoruyor için sanal pavyon demişler. Orada ki üyeler bozuk, hepsinin işi gücü cinsellik demişler. Oysa sen ve ben bunun için burada değiliz öyle değil mi 😊
Elbette öyle, yeterince yoğun çalışıyorum arada dolanıyorum burada kafam dağılsın diye. Her insan elbette bir değil kaldı ki karşımdaki de benimde saygısızca konuşamaz adama çıktığı yeri tersten gösteririm. Ama öyle bir dönemdeyiz ki kimin ne olduğunu anlayamıyosun
Yani bana farketmez de şimdi zeka seviyeside önemli aga. Tiktokcularin genelde IQ seviyesi düşük oluyor. Senin için böyledir demiyorum ama bana itici geliyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
Olmak istemez tabi. Kafayı Tiktok'la bozmuş, yayınlar yapmış ve ilerde evlenecek olsan dahi potansiyeli devam ettirebilecek bir kızla sen birlikte olur musun?
Sevgilim yayın yapmayı kesti daha öncede tartıştık ama takipçisi düşmesin diye takip atıyor biz bu yüzdende dün tartıştık hala çözülmedi mesele en sonunda beni kaybedecek.
İnstagramda ki kızlarda aynı. Burada ki kızlar da aynı. Sorun uygulamada değil aslında, kadınlarda. İstemeyenlere teşekkür ederim diyorum sadece. Saygı duyuyorum elbette kendilerince haklıdırlar 😊
Bazı meslekler daha az itibarlı olarak görülür diğerlerine göre bu beklenebilecek bir önyargı tiktokta yayın yapan kitleyle ilgili ortalama olarak insanların bir fikri var bu önyargıyı kırmak senin elinde
Ne oluyo yayın yapınca ne çok konuşasın varsa arkadaşlarınla konuş hayır sırf cuvıklık egoluk yani oara için o kadar düştüysen basit bi yayıncıysan hiç olmaz zaten otur sıfır
Tiktok kitlesinin insanlar üzerinde verdiği negatif etkiden olabilir. Saygım sonsuz ama bende Tiktok u yararsız ve IQ seviyesi düşük ve karakter konusunda zayıf insanların kullandığını düşünüyorum
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Tiktok'ta yayın yaptığım için kızlar benimle birlikte olmak istemiyor! Siz sosyal medyada yayın yapan biriyle olur musunuz?