İnternet & Teknoloji Instagramda mesajlarla ilgili bilgisi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birine bir şey yollamak istiyorum atıyorum bir gönderi. O sıralanan isimlerde hiçmesajlaşmadıklarım çıkıyor sebep ne olabilir? Instagramda mesajlarla ilgili bilgisi olan var mı? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Takip ettiğin için öyle bide önceden mesajlastiysanda gözükür 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Önceden derken ne kadar önce mesela Yorumla Soran +1 yıl Takipte değilşer Yorumla blueangel345 +1 yıl yani birkac haftada olabilir birkac ayda olabilir Yorumla blueangel345 +1 yıl takipde olmak zorunda degiller önceden yazistiysanda gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Yıl olur mu Yorumla blueangel345 +1 yıl Onu bilemiyorum olabilir ama sanirim beni stalkliyorlar falan diye düşünüyorsan o ordan belli olmuyor story siralamasina göre bazisi öyle değil der ama ben bunu test ettim ve story siralamasi bence gercek Yorumla Soran +1 yıl Ya eski sevgilim birkaç kere üst üste istek yolladı hepsini sildim ama asla mesaj atmadı ben de atmadım. Ama o kısımda görülüyor ismi mesela Yorumla blueangel345 +1 yıl önceden ama mesajlaşıyordunuz dimi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç mesajlaşmadık hesabım yeni onunla da ayrıydık bu hesabı açtığımda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Takip ettiğin için öyle
bide önceden mesajlastiysanda gözükür
Önceden derken ne kadar önce mesela
Takipte değilşer
yani birkac haftada olabilir birkac ayda olabilir
takipde olmak zorunda degiller
önceden yazistiysanda gözüküyor
Yıl olur mu
Onu bilemiyorum olabilir ama sanirim beni stalkliyorlar falan diye düşünüyorsan o ordan belli olmuyor
story siralamasina göre
bazisi öyle değil der ama ben bunu test ettim ve story siralamasi bence gercek
Ya eski sevgilim birkaç kere üst üste istek yolladı hepsini sildim ama asla mesaj atmadı ben de atmadım. Ama o kısımda görülüyor ismi mesela
önceden ama mesajlaşıyordunuz dimi?
Hayır hiç mesajlaşmadık hesabım yeni onunla da ayrıydık bu hesabı açtığımda
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!