İnternet & Teknoloji Bluetooth kulaklık mı kullanıyorsunuz yoksa kablolu mu? mert12356 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Neydi o ya sabah işe gidene kadar anca çözüyordum kulaklığın karışan kablosunu. 😂 Bluetooth kulaklık mı kullanıyorsunuz yoksa kablolu mu? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
raleway Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bluetooth kulaklık var ama kulağımı kapatıp dış dünyadan soyutladığı için çok sevmiyorum. Bu yüzden çoğu zaman kablolu kullanıyorum. 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Ben her ikisini de kullanıyorum yeri geliyo o lazım oluyo yeri geliyo diğeri lazım oluyo o yüzden ben hala ikisini de kullanıyorum 1 1 Yorumla eskiüye06 Yeni 1 yıl Maksat kulaklk değil gbi sanki resme baklrsa😊🙈 Yorumla
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl yedekte kablolu kulaklık hep yanımda oluyor. Bluetooth lu kulaklıkların şarjı bitince mecbur onu kullanıyorum 1 0 Yorumla
seloyazıyo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 64% 1 yıl bluetooth kulaklıklarda telefonun şarjını sömürüyo ya ben hala kablolu kullanıyorum 1 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Foto güzelmiş🍀Kablolu kullanıyorum diğeri kayboluyor 1 0 Yorumla
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sütyen askinz yoksa uzulmeyin kulaklik ne gune duruo 1 0 Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Kulakta mantar kolonisi var gibi duruyor kablosuz olanlar, hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. bulutut kulaklıga hiç alışmak bile istemedım kablolu kulaklık en guzelı 1 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kulaklıkta güzel yerdeymis 1 1 Yorumla mert12356 1 yıl Evet Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. AirPods kullanıyorum büyük rahatlık 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 33 , eic 65% 1 yıl Bluetooth kulaklık kullanıyorum. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı. kablolu kullanmaya devam 1 0 Yorumla
m djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Kablolu kulaklık kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bluetooth 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 436 cevap paylaştı. Bi öyle bi böyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bluetooth kulaklık var ama kulağımı kapatıp dış dünyadan soyutladığı için çok sevmiyorum. Bu yüzden çoğu zaman kablolu kullanıyorum.
Ben her ikisini de kullanıyorum yeri geliyo o lazım oluyo yeri geliyo diğeri lazım oluyo o yüzden ben hala ikisini de kullanıyorum
Maksat kulaklk değil gbi sanki resme baklrsa😊🙈
yedekte kablolu kulaklık hep yanımda oluyor. Bluetooth lu kulaklıkların şarjı bitince mecbur onu kullanıyorum
bluetooth kulaklıklarda telefonun şarjını sömürüyo ya ben hala kablolu kullanıyorum
Foto güzelmiş🍀
Kablolu kullanıyorum diğeri kayboluyor
Sütyen askinz yoksa uzulmeyin kulaklik ne gune duruo
Kulakta mantar kolonisi var gibi duruyor kablosuz olanlar, hoşuma gitmiyor.
bulutut kulaklıga hiç alışmak bile istemedım kablolu kulaklık en guzelı
Kulaklıkta güzel yerdeymis
Evet
AirPods kullanıyorum büyük rahatlık
Kablolu bilmem kaçıncı kulaklığım
Bluetooth kulaklık kullanıyorum.
kablolu kullanmaya devam
Kablolu.
Kablolu çok mu geri kaldım dkkd
Kablolu kulaklık kullanıyorum.
Bluetooth
Kablolu