İnternet & Teknoloji Trendyol'dan laptop alınır mı? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Huawei matebook D15 6700 tlGünlük kullanım için ideal diye düşünüyorum Bu bilgisayarı kullananan var mı hiç Trendyol'dan laptop alınır mı? Cevapla Laptop Soruları Bilgisayar Soruları Huawei Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. O modelin özelliklerini bilmiyorum ama trendyol veya diğer sitelerden laptop alırken, her satıcıdan alınmaz. Bilinen yerleri tercih edin. 1 3 Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Mesela? Yorumla Rose2113 +1 yıl Trendyolda, satıcı da trendyol olmalı. Hepsiburada da satıcı hepsiburada olmalı. Mediamarkt, teknosa, vatan bilgisayar vs. vs. Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Anladımmm teşekkürler 👍🏻🧸 Yorumla
cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 +1 yıl Alınır da bilgisayarın kamerası klavye de ona göre al. 😂 0 1 Yorumla SonSeslenişim +1 yıl 😳 oaa cidden mi Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Özelliklerine bakmak lazım, yazarsan buraya kontrol edeyim. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. yorumları okumalısın satıcının puanı vs önemli. yoksa alınır 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle bütçen elveriyorsa ciddi düşünmelisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O modelin özelliklerini bilmiyorum ama trendyol veya diğer sitelerden laptop alırken, her satıcıdan alınmaz. Bilinen yerleri tercih edin.
Mesela?
Trendyolda, satıcı da trendyol olmalı. Hepsiburada da satıcı hepsiburada olmalı. Mediamarkt, teknosa, vatan bilgisayar vs. vs.
Anladımmm teşekkürler 👍🏻🧸
Alınır da bilgisayarın kamerası klavye de ona göre al. 😂
😳 oaa cidden mi
Özelliklerine bakmak lazım, yazarsan buraya kontrol edeyim.
yorumları okumalısın satıcının puanı vs önemli. yoksa alınır
Kesinlikle bütçen elveriyorsa ciddi düşünmelisin
Aldim