Sizce Telefon İnternetim bana yeter mi?

Merhaba bizim evde şu an sınırsız ev interneti var bu yüzden evde hiç mobil veriyi açmıyorum sadece WiFi kullanıyorum Şimdi biz gelecek hafta yazlık evimize gideceğiz yani yazlığımıza ama ordaki evde İnternet yok modem de yok birde o evimiz şehire tam 22 km uzaklıkta yani 45 dk lık yol orada ki hiç bir evde de İnternet yok kimse bağlamamış bizde uzak olduğu olduğu için orada İnternet altyapısı yok diye biliyoruz çünkü oradaki çevredeki hiç bir yerde İnternet yok şimdi benim telefonumda Toplam 10.50 GB İnternet var bunun tam 10 GB ı paket İnterneti 500 MB da hediye gelen İnternet var bende normalde sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hiç sosyal medya kullanmıyorum birde günde 40 ya da 50 dk da Youtube a girip bir şeyler izliyorum yani video izliyorum sadece o kadar. Sizce whatsapp ile YouTube çok fazla İnternet yiyor mu? Yani Dediğim gibi günde en fazla 1 saat whatsappa giriyorum birde günde 40 ya da 50 dk da Youtube dan video izliyorum Telefonumdan sadece. Sizce bana 10.50 GB İnternet yeterli olur mu? Bu arada Telefon İnternetim 4.5G ve hızlı.
Sizce Telefon İnternetim bana yeter mi?