İnternet & Teknoloji İPhone 7 ucuz kulaklık hangi sitede var? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iPhone 7 ucuz kulaklık hangi sitede vardır #internet#tekneloji #iyi #günler #günaydın#kağan #altınışık İPhone 7 ucuz kulaklık hangi sitede var? Cevapla iPhone Soruları Site Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kanka ben daha bugün 50 liraya aldım telefoncudan bence sende öyle yap 1 8 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl iPhone 7 kulaklık pahalı 80 TL dedi iPhone 7 den iPhone 13 e kadar kulaklık yeri şarj yerinden miş o yüzden pahalı iPhone 7 ve üstü yeni geçiyor Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Pınar knk @126pinar ucuz satan varsa internet üzerinden iPhone 7 128 cigabayt kulaklık 50 65 TL arası link at alırım ben internet sitesi linki at Yorumla 126Pınar +1 yıl Ya şimdi şarj yerine olanlı pahalı evet burada 65 dedi normal kulaklık yerinede oluyor merak etme ben normalinden aldım ve gayette uyuyor sesi de geliyor orada denersin Yorumla 126Pınar +1 yıl Ben internetten almadım ki direkt telefoncudan aldım Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl iPhone 7 kulaklık nerde var ucuz internet üzerinden @126pinar Yorumla 126Pınar +1 yıl Bilmiyorum Yorumla 126Pınar +1 yıl İnternetten alma bence Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Daha önce aldım sorun olmadı mesaja cevap ver Pınar Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çakma şeylere 100 lira verme ya orijinal al ya da sana en yakın telefoncudan bul bi tane 1 1 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 80 TL telefoncu da 60 TL lik lazım Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne bileyim olum ben, sende her soruna davet ediyon beni. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka ben daha bugün 50 liraya aldım telefoncudan bence sende öyle yap
iPhone 7 kulaklık pahalı 80 TL dedi iPhone 7 den iPhone 13 e kadar kulaklık yeri şarj yerinden miş o yüzden pahalı iPhone 7 ve üstü yeni geçiyor
Pınar knk @126pinar ucuz satan varsa internet üzerinden iPhone 7 128 cigabayt kulaklık 50 65 TL arası link at alırım ben internet sitesi linki at
Ya şimdi şarj yerine olanlı pahalı evet burada 65 dedi normal kulaklık yerinede oluyor merak etme ben normalinden aldım ve gayette uyuyor sesi de geliyor orada denersin
Ben internetten almadım ki direkt telefoncudan aldım
iPhone 7 kulaklık nerde var ucuz internet üzerinden @126pinar
Bilmiyorum
İnternetten alma bence
Daha önce aldım sorun olmadı mesaja cevap ver Pınar
Çakma şeylere 100 lira verme ya orijinal al ya da sana en yakın telefoncudan bul bi tane
80 TL telefoncu da 60 TL lik lazım
Ne bileyim olum ben, sende her soruna davet ediyon beni.