Giriş yapanın sen olduğunu onayla. Hesabında sıradışı hareketler fark ettiğimiz için çıkışını yaptık. Kapatılmadan önce hesabına tekrar erişmeni sağlayabilmemiz için 30 gün içinde sıradaki adımları takip et.
İnstagramdan böyle bir yazı geldi 30 gün içinde hesabım kapanacak mı?
ama ben telefon numarasına gelen kod ile giriş yaptım şu an hesabımı kullanabiliyorum
İnstagramdan böyle bir yazı geldi 30 gün içinde hesabım kapanacak mı?
ama ben telefon numarasına gelen kod ile giriş yaptım şu an hesabımı kullanabiliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıradışı uyarısından sonra eğer oturum açtıysan hesabına bir şey olmaz. İnstagram sıradışı hatasından sonra eğer giriş yapmazsan hesabını kapatıyor.
ben şu an giriş yaptım hesabımı kullanabiliyorum. peki bu sıradışı hatasını birdaha almamam için ne yapmam gerekiyor
Bunu ben genelde bilgisayarda gizli sekmede açtığımda yaşıyorum. Oturumu sürekli kapatıp açıyorsan belki o yüzden oluyor olablir.
benimki askiya alındı şu an ekranda giriş yapanın sen oldugunu onayla kapatılmadan önce hesabına tekrar erisimi sağlamamız için 1 gün içinde sıradaki adımları takip et diyor altta ileri tuşu var ama basilmiyor ne yapmam gerek
Hayır, kodla girmissin sıkıntı yok. Hesabın orijinal sahibi olduğunu kanıtlamissin
emin misiniz
Evet eminim, endişelenmene gerek yok.
Linki sakın tıklama O Sahte link oluyor
biri instegram hesabını çalmak istemiş
peki hesabım 30 gün içinde kapanır mı
olabilir tab bilmiyorumi o kişi tekrar denerse ya
Evet dostum
kesin mi? yapıcak hiçbişey yok mu
evet
emin misiniz
son kararım
nerden biliyosun