İnternet & Teknoloji Twitter instagram kullanmayan yakışıklı erkekler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce çok yakışıklı bir erkek neden hiçbir sosyal medyayı kullanmaz? Twitter instagram kullanmayan yakışıklı erkekler? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani canı istemiyodur kullanmak çok güzel kızlarda kullanmaz sosyal medya sadece erkekler değil 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mantıklı tabili canı istemiyor olabilir de ben aşırı yakışıklı olsam açardım bitane be takipçim olurdu bir sürü :d Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zaten çevresi vardır sosyaldir kullanmak istemiyordur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl peki aşırı yakışıklı model jön olacak seviyede bir erkek ise bu erkek kullanmaması saçma değil mi ya böyle bir tanıdığım var kıskanıyorum herifi Yorumla Efelitkeko +1 yıl kanka tamam da bin tane nedeni olabilir bunun yani en basitinden kız arkadaşı vardır kullanmasını istemiyordur vs. Yorumla Soran +1 yıl aga çok saçma bu herifi sülaledeki tüm erkekler kıskanıyor bende kıskanıyorum ama çok ilginç sülalemizde böyle bir tip var kullansa ünlü münlü olsa bizide bişey yapar belki ama yapmyıor mal Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tipimi Beğenmiyorum ama Her iki Uygulamayıda kullanmıyorum. gerek duymuyorum Arkadaş Çevrem Ve Yaşantım Zaten günü Tamamlıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki aşırı yakışıklı model jön olacak seviyede bir erkek ise bu erkek kullanmaması saçma değil mi ya böyle bir tanıdığım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemicem, sormak gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani canı istemiyodur kullanmak çok güzel kızlarda kullanmaz sosyal medya sadece erkekler değil 😄
mantıklı tabili canı istemiyor olabilir de ben aşırı yakışıklı olsam açardım bitane be takipçim olurdu bir sürü :d
Zaten çevresi vardır sosyaldir kullanmak istemiyordur
peki aşırı yakışıklı model jön olacak seviyede bir erkek ise bu erkek kullanmaması saçma değil mi ya böyle bir tanıdığım var kıskanıyorum herifi
kanka tamam da bin tane nedeni olabilir bunun yani en basitinden kız arkadaşı vardır kullanmasını istemiyordur vs.
aga çok saçma bu herifi sülaledeki tüm erkekler kıskanıyor bende kıskanıyorum ama çok ilginç sülalemizde böyle bir tip var kullansa ünlü münlü olsa bizide bişey yapar belki ama yapmyıor mal
Tipimi Beğenmiyorum ama Her iki Uygulamayıda kullanmıyorum. gerek duymuyorum Arkadaş Çevrem Ve Yaşantım Zaten günü Tamamlıyor.
peki aşırı yakışıklı model jön olacak seviyede bir erkek ise bu erkek kullanmaması saçma değil mi ya böyle bir tanıdığım var
Bilemicem, sormak gerek
canı istemiyordur.