Selam dostlar. İnternet üzerinde çeşit çeşit şey var. Bilgiler var, uygulamalar var, sosyal medya var, dolandırıcılar var, artık aklınıza ne gelirse sizce, internet üzerinde ki nelerin bize zararları var?
Oldukça kısa tutacağım insanlar normal hayatta nasılsalar öyleler hatta daha beterler aynadaki halleri olarak isimlendirmek pek de yanlış bir bakış açısı olmaz dolayısıyla zararları daha çok diyebiliriz yaşadığımız devrin bir cilvesi olsa gerek.
Benim açımdan yararları fazla. Çalışma hayatında olunca her zaman alışverişe gidemiyorsun. Online alışverişle her şey daha hızlı oluyor. Ya da ulaşmak istediğim bir bilgiye anında erişebiliyorum. Gideceğim bir yeri konum sayesinde kolayca bulabiliyorum. Gibi şeyler işte 😂
En Yardımcı Yorum 😂 Evet bu tarz şeyler hayatımıza büyük kolaylık getirdi yalan yok :) Emily in Paris falan da izleyebiliyoruz hem internet çok iyi yaa :D
Nasıl kullanılması gerektiğini bildiğim için kendi adıma bir zararını görmedim. Fazla bilmekten de yana değilim bazı şeyleri de çok iyi bilmemek daha iyidir zaten.
İnterneti nasıl kullandığına bağlı olarak değişir. Kullanımına göre zarar da görebilirsin yarar da. Ben zararını görmedim. Zarar verecek sahalarda dolaşmıyorum.