şimdi baştan anlatayim. eger whatsapp plus yoksa engelini kaldirdigini seni kaydettikten sonra cevrimici olup olmadigina arada bakarak anlayabilir. whatsapp plus varsa sen onu kaydetsen de kaydetmesen de , profil fotonu gizlesen de gizlemesen de gorebilir. engelini kaldirinca whatsapp plus'i varsa profil foton geri gelecektir
Aşko onu anladım da ben bunu engelledim sonra geri açtım sonra geri engelledim geri açtım v. s bunların hepsi en fazla 5 dk içinde oldu. O 5 dk içinde wp"de değilse haliyle pp gidip geldiğini göremeyecek. Yine de engelleyip açtığımı anlayamaz değil mi
benim eximde wp plus vardi , insanlar pp degistirince , durum degistirince , cevrimici olduklarinda bile ona bildirimi gidiyodu. bildirimi gidiyo olabilir. silinen mesajları bile okuyabiliyorlar sen dusun. herkesten sil yaptiklarin onlarda kaliyor
Yok kimseyi takip ettiğimden değil Rehberimde bir annem bir babam var zaten. Özelliklerini merak ettim. Peki profiline girdiğimi anlar mı arada hakkımda kısmı gelmiş mi diye bakıyorum da 😅
kizcem o onun problemi sal sen bunu bence , baksana paşam herkesin meraklisi , sen de ogrendi mi diye kizlarsoruya kadar dusmusun boş ver bu heriften olmazzz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olabilir , pp gozukuyo seni eklese de eklemese de gizlemis olsa bile pp'nin dönmesinden anlar
Pp"nin dönmesi derken?
profil fotografi
Numarası ben de kayıtlı olmadığı için pp göremiyor zaten. Hakkımda kısmı da öyle
whatsapp plus varsa gorebiliyor
Hmmm. Onu kullanıyor galiba. Telefonundaki wp normal bizimki gibi değildi. O anda wp olmasa ve engelini açtığımı pp görmese anlayamaz mı o halde?
şimdi baştan anlatayim. eger whatsapp plus yoksa engelini kaldirdigini seni kaydettikten sonra cevrimici olup olmadigina arada bakarak anlayabilir. whatsapp plus varsa sen onu kaydetsen de kaydetmesen de , profil fotonu gizlesen de gizlemesen de gorebilir. engelini kaldirinca whatsapp plus'i varsa profil foton geri gelecektir
Aşko onu anladım da ben bunu engelledim sonra geri açtım sonra geri engelledim geri açtım v. s bunların hepsi en fazla 5 dk içinde oldu. O 5 dk içinde wp"de değilse haliyle pp gidip geldiğini göremeyecek. Yine de engelleyip açtığımı anlayamaz değil mi
benim eximde wp plus vardi , insanlar pp degistirince , durum degistirince , cevrimici olduklarinda bile ona bildirimi gidiyodu. bildirimi gidiyo olabilir. silinen mesajları bile okuyabiliyorlar sen dusun. herkesten sil yaptiklarin onlarda kaliyor
Üfff ne lanet program ya. Ben de indireceğim şimdi 😅
ben de valla indirecektim de zaten her seyi takiyorum kendi kendime daha cok uydururum kafadan boş ver
Doğru haklısın. Engelini açtığımı bilmesi kötü oldu
boş ver bee , whatsapp plus yukleyecek kadar issizmis zaten , milletin her seyini takip ediyo manyak
Yok kimseyi takip ettiğimden değil
Rehberimde bir annem bir babam var zaten. Özelliklerini merak ettim. Peki profiline girdiğimi anlar mı arada hakkımda kısmı gelmiş mi diye bakıyorum da 😅
kiz sana demedim o cocuga dedim. anlamaz
Son bir şey soracağım. Sohbet kısmını açtığımızda arka planı normal wp ile aynı mı bilgin var mı
onu degistirmis olabilir ya
Off şimdi egosundan geçiymez. Engelimi açmışsın diye. Bir süre konuşmayalım dedim engelledi. Kazık kadar aoamın girdiği triplere bak
kizcem o onun problemi sal sen bunu bence , baksana paşam herkesin meraklisi , sen de ogrendi mi diye kizlarsoruya kadar dusmusun boş ver bu heriften olmazzz
Aşkım ben öğrenmemiştir inş umuduyla sordum. Öğrense 2 gün sonrra engelimi açmışsın diye şov yapacak
of o kim köpek ya muhattap alma sunu
Ayy doğru söylüyorsun. 2 gün sonra k*pek gibi dönmek isteyecek zaten.
havlatana kadar kabul etme , hak ediyo
Vazgeçtim zaten. Sevgimi haketmiyor
Giderrrrr
Hangi uygulama mesela
Hayır gitmez
Gider diyenler olmuş. Bilemedim
Saçma ya rezil bir ifşa olur
Bir dakika sorular karisti hahaha hayır gitmez eminim diğerlerini boş ver
Bildirim giderse cidden rezil bir ifşa olur. 😂 bir ara neden engelleyip açıyorsun durmadan bildirim geliyor diyordu da
evet
Hangi uygulama mesela