Aslında ben 18000btu'luk bir klima almak istiyorum ama, geçen bir arkadaş aslında senin odana 9000btu'luk klima bile yeter dedi.
Malum biliyorsunuz şu sıralar klimalarda fiyat konusunda epey bir uçtu.
Sonuçta sabit bir evim yok ve kiracıyım.
12000btu'luk klima alsam işimi görür mü yoksa imkanları zorlayıp 18000btu'lukmu alsam?
Malum biliyorsunuz şu sıralar klimalarda fiyat konusunda epey bir uçtu.
Sonuçta sabit bir evim yok ve kiracıyım.
12000btu'luk klima alsam işimi görür mü yoksa imkanları zorlayıp 18000btu'lukmu alsam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
18000'lik alırsan kapılarıda açarsanız tüm evi serinletir bu genelde sıcak için kullanacaksınız tavsiye edilir. 12000 btu büyük bir odayı kısa sürede soğutur daikin kullanıyoruz çok iyi
Yani sadece amaç bir odayı soğutmak ya da ısıtmak ise 12000btu yeter diyorsunuz doğrumu? Yani ben açıkçası bütün evi soğutmayı ya da ısıtmayı düşünmüyorum.
9000 yeter
Teşekkür ederim. Ona göre değerlendirip karar vereceğim.
Oda kaç M2 ona göre zaten belli olur.
Yok kanka genel itibariyle sordum aslında sabit oturmuyorum. Öyle bir seçim yapayım ki gittiğim birçok evde işimi görsün istiyorum.
Sabit oturmuyorsan neden klima gereği duyuyorsun?
O zaman taşınabilir klima alman daha mantıklı. Çünkü sök tak yaptırırsan sürekli klima da bozulur, klima ücreti kadar da ekstra ücret ödersin
Sen mobil klima diyorsun sanırım ama oda bayağı gürültülüymüş. Çok yakıyor olmasıda ayrı bir sıkıntı.
Sabit oturmuyorum derken, normalde bende sevmem sürekli taşınmayı ama, aşağı yukarı 2 3 yılda bir olan taşınmalardan kastediyorum. Hani ev sahibinin çık deme durumlarında felan.
O zaman teknik servis ile görüşmen sana daha teknik bilgi verebilir