İşimde kullanayım diye Bluetooth kulaklık göndermişlerdi ama kaybettim zaten rahat da edemiyordum ya rahatsız edici bence :( kablolu kulaklık kullananlara çarıkla geziyor gibi bakmaya başlayacakları devir yaklaşıyor mu? 😅
Ben kullanıyorum. Bir kulaklığa belli bir miktar para veririm. Bluetooth kulaklık fiyatı daha pahalı. Bir bozulsa para havaya uçar. Günümüzde zaten her şeyin fiyatı uçmuşken bozulma ihtimalini olan bir şeye o parayı vermeyi lüzumsuz buluyorum. Ayrıca şarjı biten şey bir de kulaklık olmamalı. Canım ne zaman istiyorsa takmak varken bir de onu şarj olsun diye niye bekleyeyim?
Benim kablosuzda var ama arada kabloluda kullanıyorum bazen kablolu daha güzel oluyo en azından her yere yanında götürebiliyosun her ikiside güzel bence kablosuzu yanında bir yere götüremiyosun ama kalite olarak diyosan kablolu daha iyi derim
Ben alırım, telefonun soketinde sorun var diye kablosuz kullandım, kullanım kolaylığı açısından hoş olsa da müzik dinlerken kesilmeler, atlamalar eksilerinden biriydi.
Ben kullanıyorum yeni teknoloji şeyleri bana göre değil hatta eskisi gibi Facebook kullanıyorum sadece diğer abuk subuk uygulamalara yer vermiyorum eski toprağım ben.!!