İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Profilden ziyade gerçek dünyada görmediğim insanlar evet güven vermiyor. Kaç kez başıma geldi bana söylediği ile paylaşımlarda söyledikleri arasında dağlar kadar fark var. Dijital ortam olunca bazı insanlar kendilerini çok farklı biri olarak yansıtıyor.
Hiç değilse bu site üzerinden konuşacağım, sadece cinsellik üzerine soru soran, sadece kadınların sorularına özellikle cinsellik ve nasılım kategorilerindeki sorulara hemde bu profil maviyse 🏃♀️🏃♀️🏃♀️💨💨
Bana böyle başkasının resmini kullanan biri hiç güven vermez ya kendi resmini kullanmayan biri birde resimdeki kişi benim diyosa o insandan korkarım ben her ayak vardır çünkü güvende vermez açıkçası
İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
Ya ben? ya ben? Bende de foto yok ama gerçeğim, yaza yaza xper Yoda oldum, trollük yapmıyorum, her yazdığım ciddili... Fotoğraf olmamasından mı kaybediyorum?
Niye o kadar kişi takip ediyor bunu olurum fjdhd Takip ettiği kişi de bununla doğru orantiliysa tabi. Diğer yandan öyle kişilerin platonikleri de çok olur öyle yani 😂
Valla sosyal medyanin hepsi aynı bana göre çünkü insanlar kendilerini gizledigini düşündüğü için her pisliği yapmakta özgür zannettikleri için yapıyorlar herşeyi
Ben burasını sosyal medya platformu olarak bile görmüyorum. Sanal ilişki denen saçmalıklarada inanmam. 1 senedir bu platformda olmama rağmen mesaj attığım kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O da sizlerin yaptığı gibi flört amaçlı değil, makara amaçlıdır.