gizli olması ve karıştırma tabirleri hiç hoş şeyler değil. ben eğer karşı tarafla eş ya da sevgili isem aramızda gereken güven ve saygı oluşmuştur. ben onun telefonunu alır bakarım ama gizliden yapmam. o da bunu kurcalamak gibi artniyetle anlamaz. anlayacak ise de ya güvende ya da saygıda bir sorun var demektir...
bende net karıştırırdım da ben daha çok birbirimizin telefonunu rahat rahat kurcalayabildiğimiz bir ilişki tercih ederim etrafımda ne kadar mutlu çift varsa hepsinin ortak paydalarından biri de öyle özelimmiş gizliymiş falan olmaması birlikteysek biriz diyolar hem rahatlar hem huzurlu.
Ben eskidende hiçbir zaman karıştırmadım. Ne bileyim gizli saklı şeyleri sevmem görmek istemek. Ayrıca telefonuma şifre vs hiç koymadım koymam da. Merak ediyorsa baksın der geçerim. Ne bileyim karşılıklı güven var ise her şey çözülür. Allah bu duruma düşürmesin
Yok ya ne gerek var karıştırsan bile bişey bulunca ben senin telefonunu senden gizli karıştırdım şöyle yalanların varmış diyemezsin ki o yüzden gerek yok zaten yapicak olan insan telefonla yetinmez bana göre
Karıştırmaya çalıştım bi kere. 2 kere mi ne şifreyi yanlış girmişim bıraktım. Onun da telefonu eline alınca şifreyi yanlış giresi tutmuş, şifre kitlenmiş. Rezil olduk smgld daha da almadım elime
Telefonumu kurcalamaya kalkanı, kurcalamayı teklif edeni ilişkimize istifa dilekçesini sunmuş kabul ederim. Ne merak ederim ne de merak edilmesine tolerans gösteririm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Karıştırdım yani mesajlarına girip okumam tabiki ama kimlerle sohbet etmiş diye Bi bakardım
Hayır. Herkesin bir özel hayat çizgisi vardır ve bu sadece o kişinin alanıdır. Herkesin özel hayatına saygım var ve aynısını karşı taraftan da beklerim.
Yani merak ederim de kendisinin rızası olmadan yapmam. Güven önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır ama 2 ayda yaşam 3 ayda bir binkackere habersiz alım baktım temiz daha da öyle bişey yapmadım zaten öyle biri değil ama emin olmak içindi. oda yaptı bi kaç kere denemiş düşmedim
Normalde hiç sevmem hiç de bakmazdım güvensizlik olmasın diye ama şifresini falan de bilirdim. İki kere baktım ve büyük kavgalar çıktı. İlkini affettim, ikincisi ayrılmamıza sebep oldu. Bensiz istediği b. ku yiyebilir artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu fırsat elime cok gecti 1 kere bile bakmadım kimsenin telefonuna bakmam
şifreyi biliyorsam neden olmasın ama birşeyler sakladığını sezdiğimde bakar karıştırırım ama onun haricinde karıştırmam çünkü bir ilişikide güven atılmışsa karıştırmaya gerek bile olmaz.
Benim sevmediğim şeyler sadece bunlar da değil bu arada. Sevgili olan kişiyi testten geçirmek, entrika çevirmek... falan filan. Sevmediğim şeyler bunlar. Ateş püskürürüm esas.