Selam dostlar. Size 20.000 TL bütçe verilirse bunu telefon almak için mi bilgisayar almak için mi harcardınız, Neden? Sadece bir tanesi seçilebilir unutmayın.Telefon ve bilgisayar almak istemeyenler başka bir şey söyleyebilir ama Teknolojik aletlerden dışarı çıkmayalım lütfen :)
20.000 TL'lik bir bütçeniz olsa; telefon mu, bilgisayar mı alırdınız?
2 sini de almazdım çok şükür işimi gören bir telefonum da var bilgisayarım da var napayım yenisini 20.000 tl bütçem varsa gider motor alırım işime yarayacak olan o.
O an olan ihtiyaçlarımı düşünerek hareket ederdim açıkçası. Mesela şu an telefonum yeni o yüzden kesin güzel bir Macbook Air alırdım kendime. :D Keşke böyle bir imkanım olsa şu an, soru hayal kurdurttu bana. :D
Var mı :) bunları görebildiğin için teşekkür ederim o zaman :) imparatoriçe olmanın kolay olmadığı gibi sende gayet azimli, çalışkan ve başarılısın demek ki efenim :)
Yani bence bilgisayar yani işletim sistemi VS. İYİ olan bir bilgisayar alırdım. Yani masaüstü mü dizüstü mü dersek eğer ikisinde iyi ama masaüstü bilgisayarın şarjı hiç bitmiyor dizüstü de taşınabiliyor ama mantıklısı tabii ki de masaüstü
Şimdilik dizüstü. Çok zaman sonra masaüstü olarak da performanslı bi bilgisayar hayalim var ama işim gereği öncelikle dizüstü lazım. Oyundan ziyade ağır tasarım programları için düşünüyorum. 😃
Lenovo dan çok çektim. Ne zaman lenovo alsam hiç memnun kalmadım. O yüzden ne kadar iyi ürün olursa olsun bakmıyorum bile 😃 Bide amd işlemci hiç kullanmadım, hep intel. Ondan da emin olamıyorum