Kimden ve nasıl geldiğine bağlı. Normalde bu tarz şeylerin hesabını yapan biri değilim. Bazen 3 gün sonra yazsa anında cevap veririm. Bazen de anında yazsa 3 gün sonra cevap veririm. Karşımdaki insanın bana verdiği değere bağlıdır bu biraz😄 Ve değer görmediğimi hissettiğim yerde cevap vermeye gerek duymam. 😄
aferin sana ama burası için dipnot düşeyim, buradan bazen bildirimler gelmiyor hal böyle olunca mesaj geldiğini göremeyebiliyoruz, bunu kendim için de söylüyorum... bizi buralara mahkum edenler utansın diyelim :)
Telefon elimdeyse, gözüm telefonu üzerinde gelen bildirimi görüyorsa , Allah ne verdiyse yetiş ya hızır derim, cünkü ne beklemeyi ne bekletilmeyi sevmem , kimin yazdıgı önemli değil, ancak bazı durumlar vardır o an ruh halim iyi degildir kimseyle iletisim kurmak istemem ki böyle durumlarda zaten elektronik tüm cihazlardan uzak kalmayı tercih edecegim zaman dilimi olur , o zaman da zaten görmem imkansız anlık olarak gelen bildirimleri
Görseldeki söz çok doğru... Ben gelen kişiye bağlı olmakla beraber genelde hemen cevap veririm, gördüysem bekletmem.. Ve hemen cevap vermeyenler, hiçbir işi gücü olmadığı halde mesajı bekletenler sizin değerinizi belirler... Zaten yazan kişi benim gözümde değerliyse hiçbir şekilde bekletmem