Hemen cevap verme huyunuz var mı yoksa genelde bekletiyor musunuz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimden ve nasıl geldiğine bağlı. Normalde bu tarz şeylerin hesabını yapan biri değilim. Bazen 3 gün sonra yazsa anında cevap veririm. Bazen de anında yazsa 3 gün sonra cevap veririm. Karşımdaki insanın bana verdiği değere bağlıdır bu biraz😄
Ve değer görmediğimi hissettiğim yerde cevap vermeye gerek duymam. 😄
aferin sana ama burası için dipnot düşeyim, buradan bazen bildirimler gelmiyor hal böyle olunca mesaj geldiğini göremeyebiliyoruz, bunu kendim için de söylüyorum... bizi buralara mahkum edenler utansın diyelim :)
yani bu uygulama sıkıntılı diyorum burası için :)
Allah da Kur'an da genelde biz diye ifade kullanıyor, demek ki ister istemez böyle alışmışım. Biz dediğim bendir :)
Telefon elimdeyse, gözüm telefonu üzerinde gelen bildirimi görüyorsa , Allah ne verdiyse yetiş ya hızır derim, cünkü ne beklemeyi ne bekletilmeyi sevmem , kimin yazdıgı önemli değil, ancak bazı durumlar vardır o an ruh halim iyi degildir kimseyle iletisim kurmak istemem ki böyle durumlarda zaten elektronik tüm cihazlardan uzak kalmayı tercih edecegim zaman dilimi olur , o zaman da zaten görmem imkansız anlık olarak gelen bildirimleri
Görseldeki söz çok doğru...
Ben gelen kişiye bağlı olmakla beraber genelde hemen cevap veririm, gördüysem bekletmem..
Ve hemen cevap vermeyenler, hiçbir işi gücü olmadığı halde mesajı bekletenler sizin değerinizi belirler...
Zaten yazan kişi benim gözümde değerliyse hiçbir şekilde bekletmem
Cevap
15Cevap
Kadınlardansa evet :D
Ben almak isterim ama vermem dnnd senin için baktım şu an 11 kişiden mesajım var bugüne ait ama bakmak hiç içimden gelmiyor dnd😂
haydaa xd
Öyle huylarım yok aslında ama bazıları bilerek çevrimiçi olduğu halde geç cevap verince aynısını bende o kişilere yapıyorum :)
Eğer değer verdiğim bir yazıyosa anında mesajına dönerim ama benim için önemli biri değilse pek bakmam
Hemen cevap verme durumu gelen içeriğe göre değişiyor açıkçası ama genelde hızlı cevap verme taraftarıyım.
Genelde veririm ama çok yoğunsam ya da o an keyfim yoksa mesajı gönderene bağlı olarak sonra da cevap verebiliyorum
Cevap verecegim birinden geldiyse gorur gormez cevaplıyorum. Onun disinda mesajları okuyup çıkıyorum
Gördüğüm an cevap veriyorum
Başkasının bana yapmasını istemediğim şeyi ben yapamam.
Kişiye ve o anki durumuma bağlı 😃 bi çok kişi şikayetçi bu konuda 🙈
İşim Yoksa hemen cevaplarım bekletmeyi de bekletilmeyi de sevmem
Müsaitsem genelde direkt dönerim, değilsem işim bitince unutmazsam
Genelde gördüğüm an cevap veririm. Ama isim varsa falan biraz aksar.
Gördüğümde cevap veririm. Bazen sonra cevap veririm diye unuttuğum olur.
İşim yoksa evet cevap veririm ama bazen yerine ve insanına göre muamele yapıyorum.
Kimden geldiğine bağlı sevdigim biriyse bekletmem. Lafa tutacak biriyse bekletirim
Ben salağım veririm cevap değer bildiğim kadar değer görmedim
Bekletilmeyi sevmediğim için eğer işim yoksa cevap veririm
Detaydakini ancak veletler yapar işim yoksa yazarım.
Bir şey diyeceğim bu söz o kadarr doğru kiii kendimi gördüm burada yani kaybeden olarak :))
Herkes mesaj atamayacağı için ilk olarak mesajlara bakarım
Dikkat ettim de telefon sürekli elimde ve birinin gönderdiği mesajı görmeme şansım hiç yok😏 cevap vermiyorsam bir hesabım vardır
Gelen mesaja hemen cevap verince karşıdakinin gözünde değersiz mi oluyoruz
Onu yaptıklarım oldu arkadaşlarıma flörtüme çünkü umursamış gibi gözükmek istemedim trip atmadım
Bu bok huyumdar bir türlu kurtulamadim kendimde tek degismesini istedigim huyum bu
Vallahi denk geldikçe cevap veriyorm asla bilerek birinde bekletmedim sevmem de öyle seyleri
bu çağda tabi ki veririm çok acil bir işim yoksa veya toplantıda değilsem aksi zaten bence terbiyesizlik.
Canim isterse cevap veriyom istemezse erteliyom
aferin sana xd
Biri bana 20 dakika geç cevap veriyorsa 25 dakika süre tutar öyle yazarım
Uygunluk durumuma göre
Saniyesinde cevap veriyorum
Gördüğüm zaman dönüş yaparım.
Ckss
Hemen çok nadir cevap veririm
Direkt cevap veririm.
Müsait olduktan sonra beklemenin bir anlamı yok
ne zaman görürsem o zaman yazarım
Kimin attığı önemli 😂