İnternet & Teknoloji İnsanlar neden çift telefon hattı kullanıyorlar? UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aynı kişi neden çift telefon hattı kullanır? Maddi durumu çok iyi olsa tamam diyeceğim de çift telefon hattı çift fatura demek! Bazı kişiler neden çift hattı tercih eder? İnsanlar neden çift telefon hattı kullanıyorlar? Cevapla Telefon Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl İş yeri hattı ile özel hattın ayrı olursa kullanırsın. Diğer türlü mantıksız. 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazı insanlar işinden dolayı kullanıyo olabilir çünkü iş yerinde ayrı kendi numarası ayrı kullanmak istiyorur belki 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Bende 2 telefon kullanıyorum da bırısı şirket hattı. 2 şahsı hat kullananların sırrını henüz çözemedim 1 0 Yorumla
Svgfat Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl Çakallık. 1 2 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Ne gibi Yorumla Svgfat +1 yıl İş için değilse kaçak kesim içindir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İş yeri hattı ile özel hattın ayrı olursa kullanırsın. Diğer türlü mantıksız.
Bazı insanlar işinden dolayı kullanıyo olabilir çünkü iş yerinde ayrı kendi numarası ayrı kullanmak istiyorur belki
Bende 2 telefon kullanıyorum da bırısı şirket hattı.
2 şahsı hat kullananların sırrını henüz çözemedim
Biri iş içindir biri aile içindir
İşyeri hattı için
Çakallık.
Ne gibi
İş için değilse kaçak kesim içindir.