İnternet & Teknoloji Q klavye mi F klavye mi? 1 dakikada kaç kelime yazabilirsin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisinde yazmak kolaydır? Ve 1 dakikada kaç kelime yazabilirsin253+ hızlı yazabilmek mesleğimin gerektirdiği bir şey Q klavye mi F klavye mi? 1 dakikada kaç kelime yazabilirsin? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birdost69 Takip Et Xper 5 Yaş: 57 , eic 100% +1 yıl F klavye Türkçe hızlı yazmak için dizayn edilmiştir. Q ise yazanı yavaşlatmak için dizayn edilmiş ingilizce klavyeye Türkçe bazı harflerin eklenmiş halidir. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı. Q klavye kullanıyorum. F klavye hiç kullanmadım ama Türkçe için daha uygun diyorlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Q daha kolay Yorumla Tersy +1 yıl Doğrudur ✌ Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saymadım ama Q da döktürüyorum. F te mümkün değil 😂 0 0 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl F klavye Türkçe'ye daha uygun. Ama bizi Q klavyeye alıştırdılar. Dakikada 100 Kelime yazabilirim. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Dakika da çok fazla değil mi o kelime sayısı :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşim gereği öyle daha fazla yazanlarda var Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl F klavye kullanılmıyor yahu Q'ya alıştık. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Q daha kolay Yorumla Soran +1 yıl Aslında F klavyede kullanıyorum ama Q ya alıştık Yorumla
qimselergörmeyecek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ne iş yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayar işletmeni Yorumla qimselergörmeyecek +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
F klavye Türkçe hızlı yazmak için dizayn edilmiştir. Q ise yazanı yavaşlatmak için dizayn edilmiş ingilizce klavyeye Türkçe bazı harflerin eklenmiş halidir.
Q klavye kullanıyorum. F klavye hiç kullanmadım ama Türkçe için daha uygun diyorlar.
Q daha kolay
Doğrudur ✌
Saymadım ama Q da döktürüyorum. F te mümkün değil 😂
F klavye Türkçe'ye daha uygun. Ama bizi Q klavyeye alıştırdılar. Dakikada 100 Kelime yazabilirim.
Dakika da çok fazla değil mi o kelime sayısı :)
İşim gereği öyle daha fazla yazanlarda var
F klavye kullanılmıyor yahu Q'ya alıştık.
Q daha kolay
Aslında F klavyede kullanıyorum ama Q ya alıştık
Q klavyeye alışmışım, denemedim ya
Ne iş yapıyorsun
Bilgisayar işletmeni
Güzel