İnternet & Teknoloji WhatsApp/Discord/Instagram profilinizde ne yazıyor? Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Özlü sözler falan yazan var mı slxkxlwlxssWhatsapp : 🌒🌕🌘İnstagram : 🌸👑Discord : Bir gece karşımda belir ❤️🔥 WhatsApp/Discord/Instagram profilinizde ne yazıyor? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Whatsapp: ♾️Instagram:#atheist #narcissist ❤️I love animals more than humans 0 0 Yorumla
cxxkrmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Fake instagram kullanıyorum wp uygulamasını sildim wp business kullanıyorum onda özlü söz var :) pasif gay olmak zor :) sanki kız arkadaşım varmış gibi özlü sözlerle kamufle ediyorum:) 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. Instagram sadece video izlemek için kullandığımdan bilmiyorum, whatsapp da yazmıyor bir şey Discord tarafında da yazı yok :D 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim bir şey yazmaz boş genelde sevmiyorum öyle sözler yazmayı bir şey yazınca biri ona laf soktum sanıyo çünkü 0 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl WhatsApp: ...İnstagram: 🇹🇷 İstanbul Discord: Spor, Oyun ve yemek yemeyi seven bir insan😄😄 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Watsapp:.Instagram: doğru kararlar veremiyorum,KS' kullanıcısı.Discord kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Kürtçe yazıyor benim ki 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl “Heykellerden daha duygusuz insanlar.” 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Whatsapp: ♾️
Instagram:#atheist #narcissist ❤️
I love animals more than humans
Fake instagram kullanıyorum wp uygulamasını sildim wp business kullanıyorum onda özlü söz var :) pasif gay olmak zor :) sanki kız arkadaşım varmış gibi özlü sözlerle kamufle ediyorum:)
Instagram sadece video izlemek için kullandığımdan bilmiyorum, whatsapp da yazmıyor bir şey Discord tarafında da yazı yok :D
Benim bir şey yazmaz boş genelde sevmiyorum öyle sözler yazmayı bir şey yazınca biri ona laf soktum sanıyo çünkü
WhatsApp: ...
İnstagram: 🇹🇷 İstanbul
Discord: Spor, Oyun ve yemek yemeyi seven bir insan
😄😄
Watsapp:.
Instagram: doğru kararlar veremiyorum,
KS' kullanıcısı.
Discord kullanmıyorum
Kürtçe yazıyor benim ki
“Heykellerden daha duygusuz insanlar.”
İşim olmaz böyle saçmalıklarla
Bir tek whatsappta yazıyor instagramda yok