İnternet & Teknoloji Telefonunuzu hiç yüzünüze düşürdünüz mü? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Birileriyle mesajlaşırken tak diye yediniz mi darbeyi xd Telefonunuzu hiç yüzünüze düşürdünüz mü? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet 😂 Soruların baya eğlenceli ya 😂😂 bu görseller bana 2009 Facebook yillarini anımsatıyor. Hey gidi trol sayfaları hey... 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Egleniyorsan ne mutlu bana xd ama soruları cevaplarken yüzüne düşürme telefonu dikkat et xdd Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dusucek mi acaba diye şöyle hafiften tutmaya çalışırken aynen tam burnumun üzerine düşürmüştüm. 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen belayı çağırmışsın resmen xd Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Evet çok oldu. Az kalsın canım gözlüklerim kırılıyordu. 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dikkat edeceksin de yatarken gözlük de takma be sdxd Yorumla alenalena +1 yıl Göremiyom 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kaç numero xd Yorumla alenalena +1 yıl 1.5 2 arası. Bilmiyorum tam:D Yorumla 8matador1180 +1 yıl fazla değil o kadarı bende de var ama ben görüyorum xd Yorumla alenalena +1 yıl Sürekli kullandığım için sanırım. Çıkarınca sanki 10 derece kullanıyormuşum gibi hiç göremiyorum. Yorumla 8matador1180 +1 yıl çok fazla gözünü alıştırmayacaksın ama böyle yaparsan öyle olur tabiki. Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ay evet iğrenç bişe bu ya çok oluyo bana canım da yaniyor 2 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bi kaç kere oldu, tam gözümün üstüne düştü ve baya acıdı. 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay bu çok defa başıma geldi sanki burnum kırıldı gibi ağrı oluyo çok kötü ya 🤧 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Düşürdüm. iyi ki dişime vurmadı. O zamanı da tel vardı. Bir daha uğraşip dururdum sonra 1 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Bir iki dusurdukten sonra telefonun arkasına parmak tutucu yapıştırdım sıfır sıkıntı.. 1 0 Yorumla
EtcilBey Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl Elinde tüy gibiyken suratına düşünce beyin sarsıntısı geçirten o etkiyi ancak yaşayan bilir... 🤯 1 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Düşerse dişim kırılır ihtimaline karşı bu şekilde tutmam bile 1 0 Yorumla
Eliffs_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Ne sen sor ne burnum anlatsın neler yaşadı asdjkfss 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl düşürmedim telefonu öyle havada tutarak kullanmıyom çünkü şhöfmvçfklvö 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Çok ve burnum bunun yüzünden yamuldu 😆 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaa yapma :D Yorumla nuronlinecom +1 yıl Beyimle kedi videoları izlerken oluyor hep. Allah'tan bana düşüyor ona düşse ölürüm ben 🥰 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Uykuluyken daha bir efsane oluyor. 1 11 Yorumla 8matador1180 +1 yıl senden bi morluk bekliyorum. D yüzüne Yorumla NevHa +1 yıl 😅 o yüzden işin püf noktası sağa ya da sola dönüp bakmak. Hem düşmez de. Yorumla 8matador1180 +1 yıl o zaman da kolum uyuşuyor hocam ona ne taktiğin var :D Yorumla NevHa +1 yıl Bir süre sonra alışıyorsunuz 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl en son kolumu hissetmiyordum bir de diğer omzum üşüyor o zaman xd Yorumla NevHa +1 yıl Kan gitmeyince 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yorgan tam örtemiyor ondan :D sonra diğer tarafa dönüp ısı dengesini sağlıyorum Yorumla NevHa +1 yıl Uykum varsa hiç uğraşmam ben abi telefon falan dinlemem. Not: Uyuyacaksanız telefondan uzak durun😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl uyumadan önce bi yarım sat telefonla oynamayalım mı. D Yorumla NevHa +1 yıl Zaten zararlıymış Yorumla 8matador1180 +1 yıl Olsun be tek zararlı şey bu mu xd Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Akşam burnuma düştü ve acımıştı 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl geçmiş olsuun Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Seol 🍬 Yorumla 8matador1180 +1 yıl reca edeermm Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne yazıkki. Arada yapıyorum böyle şeyler 😄 2 0 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Off evet hele iPhone 11 Kalın bi telefon 1 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok fazla düşürdüm acıdan gözlerim doluyor hep 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet dişim kanamıştı dkkd 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Alnıma ve burnuma düşmüştü 🤦🏻♀️ 1 0 Yorumla
Sirénnæ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl yakında burun estetiği olabilirim bu yüzden :D 1 0 Yorumla
Bilendır Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 10 dk önce yaşadım bu can alıcı olayı 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl geçmiş olsun var mı sıkıntı xd Yorumla Bilendır +1 yıl Ufak kızarıklarla atlattık jdhdhd Yorumla 8matador1180 +1 yıl gel bi tedavi uygulayalım dsfds Yorumla Bilendır +1 yıl Açılın ben doktorum modumu Yorumla 8matador1180 +1 yıl yani değiliz de olsun yine de xd Yorumla Bilendır +1 yıl Ooo özgüven alırım bi dal hdhdj Yorumla 8matador1180 +1 yıl iki dal verelim xd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet düşürdüm 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl acıdı mı xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıdı valla 😊 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Düştü 🤣 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet 😂 Soruların baya eğlenceli ya 😂😂 bu görseller bana 2009 Facebook yillarini anımsatıyor. Hey gidi trol sayfaları hey...
Egleniyorsan ne mutlu bana xd ama soruları cevaplarken yüzüne düşürme telefonu dikkat et xdd
Dusucek mi acaba diye şöyle hafiften tutmaya çalışırken aynen tam burnumun üzerine düşürmüştüm. 😂
sen belayı çağırmışsın resmen xd
Evet çok oldu. Az kalsın canım gözlüklerim kırılıyordu.
Dikkat edeceksin de yatarken gözlük de takma be sdxd
Göremiyom 😅
kaç numero xd
1.5 2 arası. Bilmiyorum tam:D
fazla değil o kadarı bende de var ama ben görüyorum xd
Sürekli kullandığım için sanırım. Çıkarınca sanki 10 derece kullanıyormuşum gibi hiç göremiyorum.
çok fazla gözünü alıştırmayacaksın ama böyle yaparsan öyle olur tabiki.
Ay evet iğrenç bişe bu ya çok oluyo bana canım da yaniyor
Bi kaç kere oldu, tam gözümün üstüne düştü ve baya acıdı.
Ay bu çok defa başıma geldi sanki burnum kırıldı gibi ağrı oluyo çok kötü ya 🤧
Düşürdüm. iyi ki dişime vurmadı. O zamanı da tel vardı. Bir daha uğraşip dururdum sonra
Bir iki dusurdukten sonra telefonun arkasına parmak tutucu yapıştırdım sıfır sıkıntı..
Elinde tüy gibiyken suratına düşünce beyin sarsıntısı geçirten o etkiyi ancak yaşayan bilir... 🤯
Düşerse dişim kırılır ihtimaline karşı bu şekilde tutmam bile
Ne sen sor ne burnum anlatsın neler yaşadı asdjkfss
düşürmedim telefonu öyle havada tutarak kullanmıyom çünkü şhöfmvçfklvö
Çok ve burnum bunun yüzünden yamuldu 😆
haydaa yapma :D
Beyimle kedi videoları izlerken oluyor hep. Allah'tan bana düşüyor ona düşse ölürüm ben 🥰
Uykuluyken daha bir efsane oluyor.
senden bi morluk bekliyorum. D yüzüne
😅 o yüzden işin püf noktası sağa ya da sola dönüp bakmak. Hem düşmez de.
o zaman da kolum uyuşuyor hocam ona ne taktiğin var :D
Bir süre sonra alışıyorsunuz 😅
en son kolumu hissetmiyordum bir de diğer omzum üşüyor o zaman xd
Kan gitmeyince 😅
yorgan tam örtemiyor ondan :D sonra diğer tarafa dönüp ısı dengesini sağlıyorum
Uykum varsa hiç uğraşmam ben abi telefon falan dinlemem.
Not: Uyuyacaksanız telefondan uzak durun😅
uyumadan önce bi yarım sat telefonla oynamayalım mı. D
Zaten zararlıymış
Olsun be tek zararlı şey bu mu xd
Akşam burnuma düştü ve acımıştı
geçmiş olsuun
Seol 🍬
reca edeermm
Ne yazıkki. Arada yapıyorum böyle şeyler 😄
Evet hep oluyor sjajja
Off evet hele iPhone 11 Kalın bi telefon
Bi kere disime düşmüştü