İnternet & Teknoloji Bilgisayardan anlayan var mı dün geceden beri açılmıyor burada tıkandı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç anlamam bilgisayar dan ne yapıyor bu? Güncellemeler+1 yıl Bilgisayar Hâlâ açılmıyor Güncellemeler+1 yıl Açıldı arkadaşlar yehu7uu Bilgisayardan anlayan var mı dün geceden beri açılmıyor burada tıkandı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Sanırım explorer. exe çöküyor. Pc yi güvenli modda başlatıp tekrar dener misin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güvenli derken. Açıp kapıyorum aynı hep Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Komple kapatıp açınca yine aynı ekranda mı takılı kalıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evt. Yorumla gghostman +1 yıl Format atmak lazım belki düzelir anakartı felan yanmadıysa Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tamamen kapat aç düzelir biraz bekle ama eğer uzun bir süre açık kaldıysa ondan donmuş olabilir 0 0 Yorumla
Pagano Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Özelden iletişime gecebilirsin, yardımcı olmaya çalışırım 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bataryasını çıkar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç o toplara girmiyim diyorum Yorumla Serqts +1 yıl Kalır yoksa öyle tekrar tak sonra Yorumla Soran +1 yıl Bataryası yapışık çıkan tipten değil Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl YEdımcı olayım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl E ol. Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Tam olarak nedir sorun bu ekranda öo kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Numlock filan basınca çalışıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hangi tuş o Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsam bakar msnz Yorumla Soran +1 yıl Açılmıyor hâlâ Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Olur bakarım Yorumla Soran +1 yıl Güncelleniyor yazıyor şimdi 🙄🙄🙄 Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Tamamen bitsin dosyalar yenilenir açılır açılmazsa bakarız yazarsan yardımcı olurum dert etme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım explorer. exe çöküyor. Pc yi güvenli modda başlatıp tekrar dener misin?
Güvenli derken. Açıp kapıyorum aynı hep
Komple kapatıp açınca yine aynı ekranda mı takılı kalıyor
Evt.
Format atmak lazım belki düzelir anakartı felan yanmadıysa
Tamamen kapat aç düzelir biraz bekle ama eğer uzun bir süre açık kaldıysa ondan donmuş olabilir
Özelden iletişime gecebilirsin, yardımcı olmaya çalışırım
Bataryasını çıkar
Hiç o toplara girmiyim diyorum
Kalır yoksa öyle tekrar tak sonra
Bataryası yapışık çıkan tipten değil
YEdımcı olayım
E ol.
Tam olarak nedir sorun bu ekranda öo kalıyor
Evet
Numlock filan basınca çalışıyor mu
Hangi tuş o
Özelden yazsam bakar msnz
Açılmıyor hâlâ
Olur bakarım
Güncelleniyor yazıyor şimdi 🙄🙄🙄
Tamamen bitsin dosyalar yenilenir açılır açılmazsa bakarız yazarsan yardımcı olurum dert etme
Bataryasını çıkartıp tekrar tak