Güncellemeler
+1 yıl
Turkcel için durum nasıl arkadaslar? Unternette olum belgesi ile gidilince alabileceğim yaziyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen dua et hattı iptal ettirsin.. ya numarayı alırsa üzerine yeni hat cıkarıp.. hee bu arada alamazsın aynı numarayı.
Teyzenin imza atması gerekiyor üzerine alabilmen için.
Atmıyor maalesef. peki vefat durumunda ne olur hat?
Vefat durumunda nüfus müdürlüğünden aldığınız imzalı ölüm belgesi ile birlikte bayiiye giderseniz hattınızı üzerinize alabilirsiniz.
Peki ben alabilir miyim belgeyi? Oğlu kizi alabilir hattı
Tabi öncelik onlarda çocukları varsa, sadece onlar alabilir.
Peki ben oğlu ve kızından önce davranıp olum belgesiyle müracaat edip hattı aldim sonra oğlu iptal ettirebilir mi gene
Alamazsınız sadece çocukları ve eşi alabilir varsa, teyzen bayiiye gidip yeni sim kart isterse bitersin şu an kullandığın sim iptal olur.
Bence yeni hat alıp whatsappdan numara değiştir yap ve diğer platformlardan numaranı değiştir.
Cok tesekkur ederim
ne hatmış kardeş ya teyzen garip sen garip aranızdaki ilişki garip enteresan modeller var ülkede
Üstüne alabilmek için teyzenin imzası gerekiyor onsuz alamazsın maalesef
Hayir atmaz zaten hastanede. peki vefat durumunda alabilir miyim?
Varislerinin almak istemediğine dair belge lazımmış şimdi baktım. Yani teyzenin çocuğu varsa önce onlar alabiliyor yok istemiyoruz diyorlarsa onların imzası da lazım
Peki teşekkür ediyorum. vefat durumunda otomatik kapanıyor hat daha sonrasında çocukları isterse alıyor istemezse ve onay verirse ben alıyorum galiba
Alamazsın
Peki teyzem gidip iptal ettirebilir mi hattı?
Senelerdir ben kullanıyorum nasıl olur bu
İptal ettirebilir. Hatta iptal ettirmez. Simkartı değişmek istiyorum der. Yeni simkart çıkartır. Eski simkart bloke olur. Sen de dımdızlak ortada kalırsın.
Sonra alır yeni simkartı. Kurar whatsapı. Gelsin mesajlar 😍😍😂😂
Vefat durumunda alabilir miyim peki hatti?
Teyzen mirası sana bırakmadıysa alamazsın. Yasal varisi olmalısın.