instada ciddi ciddi konuşuyorum 6 aydır. fakat dün ayağından konu açtı ve bu fotoğrafı yolladı çok çirkinim beni sevmezsin bu halimle diye? miğdem bulandı ve engelledim rehberden sürekli aradığı için hattımı değiştireceğim artık
suç sende moruk. b0k mu var da gidiyon akrabanla konuşuyon. hayır yani erkek de bitse piyasada kıtlık da baş gösterse gene de gidip akrabana o gözle bakmaman lazım awk. kendini düşünmüyosan ilerdeki çocuklarını düşün aga. akraba evliliği sonucu sakat çocuklar doğuyor hep hiç mi bilgin yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
akraba evliliği knk bu. niye dışladın adamı lan. senin yüzünden hayata küsüp ağır travma yaşayacak
abi ciddimisiniz? ben ona defalarca dış görünüşüne göre yargılamam dediğim halde ayağını başını atıp duruyor
6 ayım çöp oldu yemin ederim
yok lan yok tşşak geçiyom :d iyi yapmışın boş ver takma kafaya geçer askdaskdask haykırdım awk
iğrenç ya. gece gece tüm iştahımın içine etti. ve taciz edercesine arıyor bu konu aileme gidecek diye korkuyorum allah kahretsin
suç sende moruk. b0k mu var da gidiyon akrabanla konuşuyon. hayır yani erkek de bitse piyasada kıtlık da baş gösterse gene de gidip akrabana o gözle bakmaman lazım awk. kendini düşünmüyosan ilerdeki çocuklarını düşün aga. akraba evliliği sonucu sakat çocuklar doğuyor hep hiç mi bilgin yok
ya ne bileyim aile grubundan tanıştık. buluştuk bir iki kez dost amaçlı konuşuyorduk. konuyu dış görünüşe vurunca ne oluyor hayırdır dedim
zaten konuştum biraz önce. iletişimi kestim hayırlısı olsun hakkımda Allahım
iyi bari doğru karar vermişsin.
şaka gibi.
şaka olan ne? 6 ayının çöpe gitmesi mi
hayır onu geçtim birden böyle davranması çok ilginç.
aşağılık kompleksi varmış onun iyi oldu boş ver :d
neyse sağol
Niye adamı dış görünüşüne göre yargılıyor knk adamın bellikü özgüven sorunu var ve bunda haklı çıkardın 😖
sen böyle birine nasıl tepki verirdin acaba?
Yani bir insanda cidden bunu da atmaz ya bu ne ak
iğrenç ötesi
6 ay gitti hahaha ayağımı güleyim uğradığın şoka mi? Adamın özgüvenine mi
6 aydır yüzünü görmedin mi
akrabam zaten konuşuyorduk
engeli açtım bugün özür falan diledi ama hala soğuk davranıyoum
iğrençlik ve kabalık yaptı
evlenmek için her erkeğe yazarsanız olacağı bu
bi akrabamız sayılır. öylesine konuşuyorduk son aylarda çok değişik davrandı napayım
evet evet
Bune ya gerçekten amaç belli
Ayağını napcan yüzüne bak
yüzü orta. fakat amacını mrk ettim bu fotoğrafı atarak
Cok komik ya konuştuğun kişinin ayagi boyleyse
midem
yaşadığım şoku atlatmam yeni yeni bitiyor