İnternet & Teknoloji Hangi bankanın mobil uygulaması size daha kullanışlı geliyor? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Garanti güzel ya Garanti Zıraat YapıKredi Halkbank Finansbank Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi bankanın mobil uygulaması size daha kullanışlı geliyor? Cevapla Banka Soruları Uygulama Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. En güzelini eklememişsin... Ben Halkbank, Ziraat Bankası, Denizbank ve İş Bankası uygulamalarının hepsini kullanıyorum ve bana kalırsa en kolayı ve güzeli İş Bankası. 0 0 Yorumla
pembeodaboyasi3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Buna cevap verebilmek için bir kaç banka kullanmak gerekiyor bunun içinde ya borçlu ya da zengin olmak gerekiyor 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsi boş ya var da bilmiyorum papara daha bi güzel geliyor bana djsjsj 0 0 Yorumla
osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Yapı kredi kullanıyorum gayet pratik ve kullanışlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En güzelini eklememişsin...
Ben Halkbank, Ziraat Bankası, Denizbank ve İş Bankası uygulamalarının hepsini kullanıyorum ve bana kalırsa en kolayı ve güzeli İş Bankası.
Buna cevap verebilmek için bir kaç banka kullanmak gerekiyor bunun içinde ya borçlu ya da zengin olmak gerekiyor 🤷🏻♀️
Hepsi boş ya var da bilmiyorum papara daha bi güzel geliyor bana djsjsj
Bilemem ben tarafsızım
Yapı kredi kullanıyorum gayet pratik ve kullanışlı
Hesapta para olduktan sonra hepsi kullanışlı
İş bankası
Deniz
En para