İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı.
Burada D diski hangisidir bilemeyiz, D diskinizin boyutunu biliyorsanız siz tahmin edebilirsiniz. Eğer ki siz ilk açtığınızda ekran buysa, o zaman şu an seçili kısım sistemin seçili olduğu yer, üzerine sistem kurulacak ve de sizin eski sisteminizin olacağı yerdir (ama kurulu sistem görünmüyor ve siz freedos'a kuruyorsunuz sanırım). O açıdan şu an seçili kısıma enter deyip beklerseniz, ayıklayıp dosyaları, o bölüme sistemi kuracaktır. Şu an herhangi bir biçimleme, yahut silme yapmıyorsunuz zaten.
@KnightsSword Hocam diskler dolu da, sistem yok :D Sistem nerede sence? Ben sistem aradım göremeyince '' belki bir şekilde içleri hdd kullanılan bir disk'e yani sistem olmayan bir diske sistem kuracaklar '' dedim, ki o da freedos'tur çözemedim valla :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burada D diski hangisidir bilemeyiz, D diskinizin boyutunu biliyorsanız siz tahmin edebilirsiniz.
Eğer ki siz ilk açtığınızda ekran buysa, o zaman şu an seçili kısım sistemin seçili olduğu yer, üzerine sistem kurulacak ve de sizin eski sisteminizin olacağı yerdir (ama kurulu sistem görünmüyor ve siz freedos'a kuruyorsunuz sanırım).
O açıdan şu an seçili kısıma enter deyip beklerseniz, ayıklayıp dosyaları, o bölüme sistemi kuracaktır.
Şu an herhangi bir biçimleme, yahut silme yapmıyorsunuz zaten.
freedosa kurduğunu sanmıyorum çünkü diskler dolu :D
@KnightsSword Hocam diskler dolu da, sistem yok :D Sistem nerede sence? Ben sistem aradım göremeyince '' belki bir şekilde içleri hdd kullanılan bir disk'e yani sistem olmayan bir diske sistem kuracaklar '' dedim, ki o da freedos'tur çözemedim valla :D
Ikisini de birincil atamışlar disklerin anlaşılmıyor 😄😄
Hangisi sistemin kurulu olduğu C ise pc den kalan boyutuna bak burdan onu seç anlaşılmıyor böyle
toplam ve kalan boyutuna bakarak ayırt edebilirsin
Sanırım PC bin içine ettim tüm diskleri sıfırladım fakat şimdi diskleri görmüyor 🤣
nasıl görmüyor? kanka ikisinide biçimlendirsen bile birine windows kurarsın yine yani
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!