Eski sevgiliden gelen mesaja tavrımı belirleyip ortaya koyduktan sonra söyleyebilirim sevgilime. Saklasan bir dert, söylesen başka bir dert. Çelişkili bir durum. Ama kestirip atıp, engellediysem, bir bilgi mesajı geçmeyi çok görmem. Ama yumuşayıp tekrar iletişime geçmişsem “ben eskimle tekrar yazışmaya başladım” da denmez ki şimdi.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Söylerim ama erkekler %50 söylemem demiş. Ne fesat, entrikalı kızlar var, erkekler bu tarz kızları bile bile bahsetmiyorsa bunun altında bir şey vardır. Eski sevgili, bir kadınsa ayırmak için ugrasabilir
Sevgilime bağlı. Sevgilim bu tür şeyleri bilmek isteyen birisi ise paylaşır ne yapmamı istediğini sorarım. Bazıları istemiyor bilmek. Napacağını sen bilirsin hallet diyor.
Şimdi siz kimsinde eski sevgilinle şuanki sevgilini kavga ettürmeye kendinde hak buluyorsun 5 kuruşluk insanlar için erkekler can veriyor. Özelliğiniz ne? nir a.. Bir kalçanız var diye sevgili yapmılsınız diye neden insanların hayatlarıyla oynuyorsunuz.
Söylerim söyledim de böyle şeyler bana göre saklanmaz hayatımda olan insana büyük saygısızlıktır bence bana yapılmasından hoslanmayacagim bir şeyi erkek arkadasima da asla yapmam
Söylemem yeni bir ilişkim varsa eskiyi unutmuşumdur zaten benim isteğim dışında gerçekleşen bir şeyi söyleyip sevgilimin moralini bozmam. Büyük ihtimalle yol verip geçerim