Bir kişi arkadaşlık isteğini kapatmış olabilir yani bende gözükmüyor. Daha doğrusu men arkadaşlık isteği atacaktım ona ama sadeceesaj atabiliyorum. Diğer taraftan başka bir arkadaşımda profili gayet açık gözüküyor. O arkadaşlık isteği atabilir. Yani kapatsa herkese kapalı olması gerekmiyor mu? Engellemiş değil beni bu aradaArkadasimda gözüken. Bu bende gözüken
Eğer engellemiş olsa hiç profili göremezsin. Arkadaşlık isteği sen genderemiyordan. Ama başkası gonderebiliyorsa.. bilki ayarlardan beni sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekliyebilir olarak ayarlanmıştır.. yani. Ekliyebilen kişiyle. Ortak arkadaşı olması gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer engellemiş olsa hiç profili göremezsin. Arkadaşlık isteği sen genderemiyordan. Ama başkası gonderebiliyorsa.. bilki ayarlardan beni sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekliyebilir olarak ayarlanmıştır.. yani. Ekliyebilen kişiyle. Ortak arkadaşı olması gerek
Teşekkür ederim
Ortak arkadaşı olduğu için öyle çıkmışta olabilir. Veya önceden arkadaşlık isteği gönderip reddetiyse öyle de çıkıyor olabilir.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Facebook kullanıyorsun sanırım
Evet
Anladım. Bende kullanıyorum ama çok değil
Bizim ülkede popüler ya Türkiye'de sanırım yaşlılar kullanıyor 😅 Instagramim yok benim de mesela.
Tercih meselesi bu durum aslında. Sen nerede yaşıyorsun ki
Gürcistan'da
Batuma yakın mısın çok güzel oralar
Yok Tiflis başkente yakınım)
Vizesiz giriliyor sanırım Gürcistana öyle biliyorum
Evet, öyleydi. Ama şimdi durum ne emin değilim 😄
Anladım iyi bakalım :)
Okuyor musun orada yok sa çalışıyor musun?
Doğma, büyüme buraliyim
Anladım iyiymiş :)
İsim neydi bu arada
Dayilar anlar faceden