Evet yazdı diyelim, alt tarafı bayram mesajı mı dersiniz, yoksa konuşmaya çalışıyor ona göre davranmalıyım vs diye planlar mı yaparsınız, bayram mesajına cevap verir misiniz? xd
Eski sevgiliden gelen bayram mesajına cevap verir misiniz?
Öyle bir fırsatı öncelikle asla kimseye vermem. Bana bir şey yazmaya ne kadar hakkı var bakalım. Kimse eski sevgilim falan olamaz. 😤 Aldandığım, yanıldığım, yaralandığım birine o hakkı verirmiyim. Geçmişten gerekli dersler alındı ve gereği karara bağlandı. Bir daha görmek asla istemem. Kötü örnek ve alışkanlıklar geleceğimize yazık eder.
Bayramı bahane ediyor bence ya Kendini kötü gösteremeyen çalışıyor ya da arkadaşlık dostluk bir bağ kurmaya çalışıyor seninle İstemiyorsan sor benimle bir bağ mı kurmaya mi çalışıyorsun diye. Hatta bunu mutlaka sor. Eğer evet derse konusun. Hayır derse kusura bakma yanlış anlamışım. Senin de ailenin ve senin bayramınızı kutlarım de 😊
Cevap yazmam kesinlikle de o mesajı dahi çekemez kimse çünkü çoktan engellemiş olurum. Kaldı ki, insanın kendisine biraz saygısı varsa bu vb. mesajları yazmaması gerektiğini bilir ve böyle hatalara meyletmez.
Benden hoşlanan çocuğu red ettikten bir süre sonra bu mesajın aynısını atmıştı bana. Aynı şekilde cevap verdim ve sordum ne alaka diye. Öylesine içinden gelmiş. Sonra araştırdım ve öğrendim ki sevgili yapmış. Hala ne amaçla o mesajı attığını anlayamadım
Kendi gururunu ve özgüvenini okşama, tatmin etme ihtiyacı hissettmiş. Sen reddettin ama bak ben buldum beni tercih edenler de var diye nazire etmiş olmasın sakın. Tâbi bu durum kendi içinde olan fırtına, sana göstermesi gerekmiyor. Kendine kanıtlamaya çalışıyor sadece.
Tabii cevap veririm , bence herkes vermeli. Sonuçta düşman dahi olsanız her katil dönüp kurbanının yaşayıp yaşamadığını kontrol etmeli. E tabi eski sevgilisine bayramda mesaj atan biri hala geçmişte yaşadığından pek yaşıyor sayılmaz :)
İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
Eski karım için söyleyeyim, hayır. Sallamam bile. Zaten o da paralel bir ilişki yaşayarak, çeşitli yalanlarla beni uyutup sevgilisinin altına yatarak aldattığı eski kocasına, yani bana bayram mesajı yazmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazarsa sevincten ziplayarak cevap veririm😄bende size sorayım yeni ayrıldık ama olaylı degil.. yazma hicbir sekilde dedi. Bayramını kutlasam nolur acaba🤦🏻♀️
Kafa karıştırmaktan başka bir şey değil. Bu ne yeni adetler mi çıkıyor? Önce doğum günü mesajını bahane etmeler şimdi de bayram yakında arefe gününü bile bahane edip yazacak olan insanlardan korkmaya başladım.
İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
Cevap vermem kesinlikle bir de sadece şunu demek için attım demesi gülümsetti :)) Seven kişi ayrılmaz zaten. Arada sorunlar olur her ilişkide aşılıyor ondan ama eski sevgiliye tavrınız net olmalı.
Nasıl ayrildigima bağlı iyi ayrıldığım olan yazarsa cevap veririm ki zaten de iyi ayrıldık ve şu an kendisiyle arkadaşça konuşuyoruz ara sıra ama kötü ayrıldığım beni aldatan ve beni cinsellik için kullanan * yazsa bayram mayram dinlemem ağzıma geleni sayarim bir daha da yazmaya cüret edemez o güzel kardeşim.
veririm insanliktan cikmis degiliz sonucta bayram seyran ama tabii bahane olacagini da goz onunde bulundurursak hangi eski sevgilim olduguna gore degisir
Ben veririm mesafeli bir şekilde. Bayram sonuçta nezaketen mesaj atmış kalp kırmaya gerek yok. Devamında yine mesaj atmaya çalışırsa o zaman vermem işte 😆
Bilemiyorum, tamamen o anki ruh halime bağlı ne yapacağım. Belki çok kısa iyi bayramlar diye yazarım belki de hiç yazmam. Biraz da niye ayrıldığımıza bağlı.
Bayram mesajı felan hikaye. Konuşmak istiyordur o. Özlemiştir tenini sesini okşa diyordur beni. Ben öyle anlarım yani. Ex’ten next olmaz. Bunu da unutmamak lazım ;)
Bunu anlamakta zorlanıyorum. Seviştiğin birinin yüzüne nasıl arkadaş diye bakabiliyorsun? Aranızda ciddiyet olması zor. Bir yere çağırsa gitsen sorun gitmesen sorun. Her fırsatta birbirinize yakınlaşmalar olacak. Abuk sabuk şeyler...
Ay atsa koşar saniyesine cevap atarım 😂😂😂 ama atmaz o köpek nerde 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir eski sevgilim beni öldürmeye kalktı mahkemenin köşesinden döndük, ondan önceki eski sevgilim en yakın arkadaşımı arabayla kovalamış. Konuşmak yerine kolluk kuvvetlerini ararım herhalde
Atmaz , atarsa da teşekkür ederim bende kutlarım geçerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"nezaketen basitçe" sohbete girmeye gerek yok bitenlerle. Buna yanıtım da arkadaşlık bağımızdan gelir normalde yanıt bile yazmam çok atılıyor zaten ki oto atanlar belli.
Kendısıne birsey hissediyorsam mutlaka cevap veririm. Ama hıcbı duygum ilgim yoksa acayip usenırım cevap vermeye, sımdı oda karsı cevap verir uzar gider muhabbet dıye korkarım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eski birine eskilerden bir bayram mesajı atarım ki eskilerde kaldığını hep bilsin diye.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bi yürusun gitsin ya demek isterdim ama hic sevgilim olmadi o aklima geldi su an