İnternet & Teknoloji Tavsiye etseniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kulakiçi bluetoothlu kulaklık tavsiye edilir misiniz? Bütçe maksimum 200 ₺ replika almayı düşündüm ama mikrofon sorunu olur mu sizin tavsiyeniz ne Güncellemeler+1 yıl Peki siz hangisini almamı önerirsiniz Tavsiye etseniz ne olurdu? Cevapla Kulaklık Soruları Bluetooth Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aktug_ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben 2 ay kadar önce 570 tl ye aldım. Bin pişmanım. Berbat bişey. Müzik dinlerken güzel ama konuşurken sürekli ses kesiliyor. Airpod o parayı hakediyor bunu anladım 0 0 Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl GoSmart aldım a101 den 80 TL ye tam bir fiyat performans ürünü mükemmel bir şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mikrofonu nasıl memnun musunuz, telefon görüşmelerin de iyi mi Yorumla NTkaya +1 yıl İyi bence Yorumla
muratguntay Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben satiyorum gelip bakabilirsin pro5 var birde airpodspro apple birebir bakabilirsin 0 0 Yorumla
tnelub31 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kaliteli olmazsa sorun yaşarsın emin ol 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 517 cevap paylaştı. Ses ve mikrofon sorunu var bence fiyatı arttır 0 1 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Jbl olabilir Yorumla
birrradam Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl BİM den al :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyi mi, kullandınız mı Yorumla birrradam +1 yıl Evet. Ben de yeni aldım Yorumla Soran +1 yıl Mikrofonu nasıl, telefon görüşmelerin de iyi mi? Genel olarak memnun musunuz kulaklıktan Yorumla birrradam +1 yıl İyi bir sıkıntı yok. Rüzgarda hılırtı oluyor o da normal bence Yorumla Soran +1 yıl Peki rica etsem linkini atar mısınız Yorumla birrradam +1 yıl Link mi direkt BİM işte. 129 TL Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben 2 ay kadar önce 570 tl ye aldım. Bin pişmanım. Berbat bişey. Müzik dinlerken güzel ama konuşurken sürekli ses kesiliyor. Airpod o parayı hakediyor bunu anladım
GoSmart aldım a101 den 80 TL ye tam bir fiyat performans ürünü mükemmel bir şey
Mikrofonu nasıl memnun musunuz, telefon görüşmelerin de iyi mi
İyi bence
Ben satiyorum gelip bakabilirsin pro5 var birde airpodspro apple birebir bakabilirsin
Kaliteli olmazsa sorun yaşarsın emin ol
Ses ve mikrofon sorunu var bence fiyatı arttır
Jbl olabilir
BİM den al :)
İyi mi, kullandınız mı
Evet. Ben de yeni aldım
Mikrofonu nasıl, telefon görüşmelerin de iyi mi? Genel olarak memnun musunuz kulaklıktan
İyi bir sıkıntı yok. Rüzgarda hılırtı oluyor o da normal bence
Peki rica etsem linkini atar mısınız
Link mi direkt BİM işte. 129 TL
Alma derim