Güncellemeler
+1 yıl
Nolur yardim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Drive gibi dusun uygulamalar ve bilgilerin saklandigi. Kendine bir tane olusturup kullanabilirsin
Ama ben 2. El telefon aldim baskssnin samsung acount var herseyimi gormemismidir bu sahis
Yok yok hayir alakasi yok
Onun hesabi kayitliysa sil oradan
Nasl lutfen anlatir misiniz kacgundur sormadigim kisi kalmdi kimse bilmiyor lutfen yardmci olun
Ayarlardan hesaplar bölümüne gidin ve hepsini kaldirin 😊
Evet kaldirmak istedim fakat şifre istiyor ve kişiye ulasamiyorum sifre sormak için
İstedigi şifre telefon sifresidir buyuk ihtimalle bunu da cozmek icin telefonu fabrika ayarlarina 0 laman gerek
Instagram falan gorunur mu veya google gecmisi falan gorunur mu chorme den girdigim
Hayir hayir oyle sey olur mu
Alttaki kişi gecmis gorunur demiş
Ya bu hesap şifre bilmedeb kalkmazmiş
Ben bu telefonu bu sekilde kullanmam tehlike arz eder mi galerim instagram google gecmisim indirdigim uygulalamar sifreler dalan yanj tehlike arz ediyo mu Şu an benim nelerime ulasir bu kisi
Samsung account galeri vs yedekleme yapmaz. Uygulamalar, takvim gibi seyleri yedekler ayarlar hesaplar samsung accounta girin oradan yedeklemeyi kapatin aciksa zaten yedekleyemez
Ozaman instagramima ulasmis mi oluuyor
Hayir uygulama verilerine degil uygulama isimleri sadece verilerine ulasamaz imkansiz bu durum
Yedeklemeyi nerden kapaticam napicam bu konuyu cozersebiz siz asla unutmam asla
Estagfurullah ayarlar hesaplar samsung account oradan yedekleme falan gibi secenekler var veya direk ayarlara samsung account yazip seceneklere bakin
Anladim yani google gecmisi gozukmuyor mu diyorsunuz
Hayir gecmisle falan alakasi yok verilerinize ulasamaz kimse
Evet başkası herşeyi görebilir o şifre olmadan sildiremesin büyük ihtimal çalıntı telefon
Neyi gorebilir neleri gorebilir mesela
Çektiğin resimleri mesajlar yazışmalar kişiler hepsi mail adresimde gözükür
Instagram indirmişim ordaki yazsmalar mi
Whatsapim yok instagram gorunur mu
Yok Instagram gözükmez ama telefonu ayarlanması lazım ki hesapla paylaşılmasın
Arama gecmisim gorunur mu youtube google chorme arama gecmisi gorunur mu
Google geçmiş görünür onun dışında görünmez
Peki google gecmis duzenli olarak silsem gorunur mu veya gizli sekmeden acmisim Şu an bu hesabi bile o gorunur mu gecmisi silince ordan silinir mi
Ve instagrama en cok korkuyorum ona asla ulasamaz demi lutfen tam bilgi verin kimse bir sey bilmiyor kime sorsam
Lutfen yardim et
İnsta hesaba bağlı değil hiç bir şekilde görünmüyor Google ayarlarını sa değiş kayıt yapmasın sürkeli silmek. Zorunda kalma onun dışında hesap ayarlarını kurcala orada kapatabiliyorsun galeri gibi özelikleri ozaman bir şey görünmez
Şimdi kapattim ama onceden kapatmadiklarmi gormus olmuyor mu bu sekilde açikti kapattm ama artik gorecegini gormemis midir
Ve dediginize gore gecmis surekli silersen kaydolmaz ben hep siliyodm gecmisi ordan da mi silinmistir yani
Bende takinti hastaligi garda eger burdan bu sorunla kurtularaj cikarsam sizi asla unutmam
Hayır içini rahat tut kapattıysan görmez sürekli de geçmişi sildin kalıcı bir şey yol galeriyi de kapattıysan var olan bilgileri resimler silinir o hesaptan
Aa yani simdi yedekleme kapattim ya onceden yedeklenen de mi silinir
Bu arada yedekleme nerden kapaniyo ben ayarlardan kapattim telefonun ayarlarindan dogru demi
Evet bak ayarlara gir oradaki hesap ayarlarını sakin kafayla gözden geçir onları kapattığın zaman geriye dönük de silinir hatta yeni bi hesap açıp oraya bağlamak lazım
Şimdi girdim ayarlara yedekleme ayarlarina basiyorum sadece beyaz ekran cikiyor
Ama altta diyoki esitleme devre disi takvim şu bu esitleme devre disi yaziyo
Eşitlemede yazan hepsini devre dışı bıraktıktan sonra hepsi silinir ve artık rahat kullanabilirsin
Ayarlara girdim cloud ve hesaplara tikladim
Internet esitleme devre disi takvim esitleme devre disi falan diyo
Ama bide ustte geri yukle yedekleme ayarlari fakanbdiyo
Benim tam olarak napmam lazim
Bu arada sen varya bubhayatta herseyi hakediyosun gunlerdir cehennem oldubhayat bunu takmaktan sinavdanbbile kaldim o derece cok kotu durmdaydim seni asla unutmam
Keşke daha önce karşılaşsaydık boşuna bukadar sıkıntı yaptın kendine yedekleme telefon yedeklemesi için onuda kapatabilirsin
Şimdi girdim cloud ve hesaplara girdim esitleme devre disina tikladim sonra yedekleme ayarlatina girdim yedekleme ayarlari kapali olarak gozukuyidu yedekleme ayarlari kapali
Tamam artık rahat kullanabilirsin herhangi bi takip olmaz olan bilgilerde hesaptan silindi
Yani yedekleme ayarlarinin ustunde diyor ki verilerinizi yedeklemek icin samsung acountunuzu kullanin yaziyor ona tiklayinca beyaz ekran geliyor
Esitlemelerde devre disi
Cok tesekkur ederim umarim bu hayatta hep mutlu ve huzurlu olursun
Samsung hesabı farklı bi hesap ordan bir şey çıkmaz önemli olan mail hesbaıydı onuda düzeltin rica ederim sende hep mutlu huzurlu ol