İnternet & Teknoloji En çok mesajı hangi platformda aldın? BernaÖzgener Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor en çok mesajı nerde aldın? Whatsapp KizlarSoruyor Facebook İnstagram Twitter Telegram Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok mesajı hangi platformda aldın? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Instagram sonra Whatsapp 0 0 Yorumla
Efistan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mesaj kutunuzu pembeli üyeyseniz sadece 1 dk açın 263637373 bildirim oluyor zaten shdmfkd yani cevap : KizlarSoruyor. 1 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Paylasimi nerede yapiyorsan oradan etkilesim aliyorsun. Son zamanlarda sosyal medyayi azalttim eskiden facebook idi 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kendi resmimi koyduğum da ve mesaj kutumu açtığım da 25 mesaj gelmişti. Hepsini silip kapattım mesaj kutu mu. 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. G- HiçbiriQeep olması gerek adının hatırladığım kadarıyla, orada aldım. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tabi ki de burdan diğerlerini kullanmıyom zaten:d watsapım da ölü gibi 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 755 cevap paylaştı. İnstagram ve Whatsapp. Arkadaşlar bu iki platformdan sürekli mesaj atıyorlar genelde. 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Dogal olarak whatsap da sagolsun aile grubu halı aha grubu cart grubu derken mesaj geliyor 😂 0 0 Yorumla
HzM3vL4n4 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mesaj atacak san boşuna yorulma cevap vermiyorum 😏 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl KS den alıp, aldığı mesajları sorularına yansıtan ergenler kızlar damlar şimdi. 0 0 Yorumla
Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Turkcell. saolsun doğum günümde 14 subatta falan hiç yokluğunu belli etmiyor 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Instagram, ekşi sözlük ve KizlarSoruyor. 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sms. Banka, operatör, kargo ve yine banka. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Burda😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Discord 🤦🏽 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. Telegramdan aldım 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. KS den aldım, 2 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Instagram sonra Whatsapp
Mesaj kutunuzu pembeli üyeyseniz sadece 1 dk açın 263637373 bildirim oluyor zaten shdmfkd yani cevap : KizlarSoruyor.
Paylasimi nerede yapiyorsan oradan etkilesim aliyorsun. Son zamanlarda sosyal medyayi azalttim eskiden facebook idi
Kendi resmimi koyduğum da ve mesaj kutumu açtığım da 25 mesaj gelmişti. Hepsini silip kapattım mesaj kutu mu.
G- Hiçbiri
Qeep olması gerek adının hatırladığım kadarıyla, orada aldım.
tabi ki de burdan diğerlerini kullanmıyom zaten:d watsapım da ölü gibi
İnstagram ve Whatsapp.
Arkadaşlar bu iki platformdan sürekli mesaj atıyorlar genelde.
Dogal olarak whatsap da sagolsun aile grubu halı aha grubu cart grubu derken mesaj geliyor 😂
Mesaj atacak san boşuna yorulma cevap vermiyorum 😏
KS den alıp, aldığı mesajları sorularına yansıtan ergenler kızlar damlar şimdi.
Turkcell. saolsun doğum günümde 14 subatta falan hiç yokluğunu belli etmiyor
en çok mesajı buradan aldım
Elbetteki Wp
Instagram, ekşi sözlük ve KizlarSoruyor.
Sms. Banka, operatör, kargo ve yine banka.
whatsapp çoktur doğal olarak.
Whatsapp
KS den tabi ki
Burda😂
Discord 🤦🏽
İnstagramda
burada aldım
buradaaaaa
KS de tabii
hiçbir yerden
Telegramdan aldım
VK hesabı