İnternet & Teknoloji İPhone şarj adaptörü orijinal mi? thebullrose Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sizce bu orijinal mi çok kararsız kaldım. Hepsiburadadan almıştım 200 liraya İPhone şarj adaptörü orijinal mi? Cevapla Orijinal Soruları HepsiBurada Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Orijinal sanırım 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Orjinal görmüyormusun iphone damgası var 1 2 Yorumla thebullrose +1 yıl Öyle sahte yapanlarda var Yorumla egerkan +1 yıl Orjinal sendeki Yorumla
Vasat35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Orijinale benziyor nerden aldın? 0 4 Yorumla thebullrose +1 yıl Hepsiburadadan Yorumla Vasat35 +1 yıl Satıcı sağlam ise dert etme Yorumla thebullrose +1 yıl Satıcı da hepsiburada Yorumla Vasat35 +1 yıl Anladım :) Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 446 cevap paylaştı. Kablonun ucundan belli olur orijinal olup olmadığı 0 1 Yorumla thebullrose +1 yıl Kablom orijinal kutudan çıktı Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Değil gibi 0 4 Yorumla thebullrose +1 yıl Deme ya Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl orjinal de olabilir damga var Yorumla thebullrose +1 yıl 200 lira verdim sahteyse haram olsun Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Değil ozmn orijinal Yorumla
Gülümseöprüm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Orjinal gibi bu arada Kocaeli’de ne taraftasın 0 5 Yorumla thebullrose +1 yıl Gebze Yorumla Gülümseöprüm +1 yıl Hımm ben Körfez Yorumla Gülümseöprüm +1 yıl Bu arada eve gidince şarj cihazını karşılaştırayım bendeki orjinal Yorumla thebullrose +1 yıl Sonuç ne Yorumla Gülümseöprüm +1 yıl Daha eve gitmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Orijinal sanırım
Orjinal görmüyormusun iphone damgası var
Öyle sahte yapanlarda var
Orjinal sendeki
Orijinale benziyor nerden aldın?
Hepsiburadadan
Satıcı sağlam ise dert etme
Satıcı da hepsiburada
Anladım :)