İş gereği 2 hat kullanıyorum ve ikisi de Türk Telekom'du. Bir tanesini sırf deneme amacıyla Turkcell'e geçirdim. İlk 2 ay bir sorun yoktu fakat sonrasında Türk Telekom'da bedava olan şeylerin Turkcell'de aylık ücret dahilinde olduğunu öğrendim. Turkcell hattımı anında iptal ettim ve kampanlarından dolayı kazançlı olduğum tutarı da ödedim.
İnsanlar neden takım tutar gibi bir şeylerin fanatikliğini yapıyor? Bir şey işine gelmiyorsa mesela onu değiştirmek için beyin kullanmıyor muyuz?
Bu şuna benziyor; 13 yaşında aldığın ayakkabıyı 23 yaşında giymeye çalışmak gibi.
İnsanlar neden takım tutar gibi bir şeylerin fanatikliğini yapıyor? Bir şey işine gelmiyorsa mesela onu değiştirmek için beyin kullanmıyor muyuz?
Bu şuna benziyor; 13 yaşında aldığın ayakkabıyı 23 yaşında giymeye çalışmak gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
türkcell eskiden iyiydi
ama sonralarda o kadar iyi değill
en son geçen sene türkcele geçtim..
memnun değildim.. Vodafone geçtim..
ama o da bozmuş
Vodafone'u asla bir operatör olarak görmedim. 2012 yılında wınn'dan iyi bir mebla ödettiler bana. Hem de baya baya iyi bir mebla yani. 20 yıl kullanıcıları olsam bu kadar para ödemezdim.
güzel kardeşim hepsi kesici dir..
geçen baya iyiydi
ama bu defa berbat
1 Turkcell çekmeyen yer e görmedim denizde
3 mil uzakta bile çekiyordu
2 Kalite yani TT la uğraşılmaz
Bende Turkcell'in çekmediği yerlerde TT'nin çektiğini gördüm. Özellikle asansörlerde mesela. Türk Telekom'da faturan bitince otomatik ek tarife almıyor. Ama Turkcell bunu yapmak için aylık 15 tl istiyor.
Aga tt de atıyor ek paket bide turkcell bide 15 değil 30 tlye yakın bi fiyat ekliyor
Yaş grlmis geciyor amannn dikkat
Alakasız görüş rapor edildi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!