En son 24 saatten daha önce whatsapa girdiyse;whatsappta onun isminin altı tamamen boş mu görünür? Kişi bilgisi için dokunun vs yazmaz yani hiçbişey yazmaz mı? ya da 24 saatten önce bile girmişse en son şu gün girmişti gibi bir yazı oluyor mu?
Gerçekten Allah için bu konuda emin olanlar cevaplasın
Gerçekten Allah için bu konuda emin olanlar cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet geçmiş olsa bile orada tarih çıkar muhtemelen kapatmış ya da sen kendi görülmeni kapattıysan yine göremezsin
En son iki gün önce girdiyse de normal şartlarda yine orası bomboş olmaz değil mi?
Az önce o kişiye baktım tamamen boşken tıkladığım an kişi bilgisi için dokunun yazdı tarih görünmeden yine bomboş göründü. Bu ne oluyor şimdi lütfen Allah için bu konuda yardımcı olun en doğru bildiğiniz şekliyle sadece doğruyu öğrenmek istiyorum hayatım için çok önemli doğrusunu bilmek
Her türlü yazar canım kapatmış muhtemelen
Hayır. Saat ve tarih yazar. Bir ayı geçtiyse sadece tarih yazar
En son iki gün önce girdiyse de normal şartlarda yine orası bomboş olmaz değil mi?
24.04.2022 20:43 yazar örneğin 😌
Az önce o kişiye baktım tamamen boşken tıkladığım an kişi bilgisi için dokunun yazdı tarih görünmeden yine bomboş göründü. Bu ne oluyor şimdi lütfen Allah için bu konuda yardımcı olun en doğru bildiğiniz şekliyle sadece doğruyu öğrenmek istiyorum hayatım için çok önemli doğrusunu bilmek
Son görülmesi kapalı olabilir mi?
Ben de bunu öğrenmek için soruyorum, kapatmadıysa yukarda yazdığımın olma ihtimali hiç var mıdır?
Bildiğiniz kadarıyla
Engellemiştir seni ya komple WhatsApp hesabını silmiştir
Hayir dün 22.00 filan yazar
Yok tarih yazar. Eger görünmüyorsa kapatmış demektir
Birsey yazmiyorsa dedigim gibi son görülme özelliğini kendisi kapatmıştır