Güncellemeler
+1 yıl
Sal, 26 Nis 22:10
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kulaklık kullanıyor musunuz?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kulaklık kullanıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir tane sennheiser momentum tws2 var bir tane de jabra elite 85t.
Gün içinde tek kulaklık devamlı kulağımda oluyor
kablosuzun zararlı oldugunu düşünüyorum o nedenle kablolu kullanıyorum
cep telefonu kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum
cep telefonlarının sar değerleri var bellirli oranlarda 1 altı olan zararsız ama kulaklık beyne daha yakın oldugu için daha zararlı diye okumuştum yabancı makalelerde
kablosuz kulaklık yokken nasıl konuşuyordun🤔
araştırmalara bak istersen telefonla konuşurken 30 dk yı geçmemeli tabiki bunun sar değeri var örnegin 0.50 baş sar değeri ise her yarım saate bir 0,50 eder yani sen 1 saat telefonla konuşursan 1 sar değerine ulaşır ama telefonların çoğu baş sar değeri 0,90 ile 1,50 arası bazı telefonlar var düşük mesela telefon alırken bunu dikkat ederek almıştım benim telefonun sar değerleri şöyle baş için 0,38 vücut için 0,84 telefon çift hat oldugu için bunlar otamatik ikiye bölünür yani bana etki eden sar değeri baş için 0,19 kafa için 0,42 dir abd standartının oldukça altında (abd sar değeri en yüksek 1 olabilir avrupa ise en yüksek 2 dir) bana zarar varmesi için ise internete bağlı en az 2 2.30 saat telefonla vakit geçirmem lazım ki etki etsin
blootut kulaklık ise radyo dalga frekansıdır bunlar uzaktan sana gelirse zararı olmaz ama kulaklık gibi ise belli bir süre sonra zarar verir bunların sar değerleri ölçülmüyor
çok araştırma yaptım yabancı makalelerden sonuç olarak 30 dk altı kullanımlarda sorun oluşturmasa da uzun kullanımda ne gibi zararları olur bilinmemekte 30 dk üzeri kullanımlarında baş dönmesi filan yaratabilir
Rampage RM-K1 Pulsar 7.1 var bilgisayarımda. Ondan önce G430 vardı.
Huawei frelance kullanıyorum
Telefonla gelen kulaklığı kullanıyorum
lenovo xt96, corsair void elite rgb, jbl t205
e heralde
kablolu mu
ikisi de
Airpods Pro
memnun musunuz şarjından
Memnunum
Kullanıyorum
Kablosuz
Bazennn