Güncellemeler
+1 yıl
Bana niye taktı bunlar hacker arkadaşı falan mı var nasıl unutmasını sağlarım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun bir suru olayi var engel spam falan kod da yazan cok parayla da yapiyolar bu isi etkili de oluyor
Nasıl kod yani?
Phyton php termux javascript gibi programlar var bunlarla kodlama yapiyolar ve calma islemi kapatma falan hepsi yapilabilir ama yazilimci olman gerekiyor
Bana yapıyorlar
Hangi yazılımcı neden benimle uğraşıyor bir anlasam nasıl kurtulcam ben bunlardan
Bilgisayardan iyi anlayan birisiyle tartistin mi hic ya da normal birisiyle tartistin mi araniz bozuk mu arkadasin falan
Hesabina 2 faktörlü dogrulama ekle ve sifreni uzun birsey yap
Bikac tane hesabım var hepsine doğrulama ekleyebilir miyim?
Belki eklenmeyebilir belli olmuyor ama denemeni tavsiye ederim
Zaten en sevdiğim bir tanesi gitti onu kurtaramadım arkadaşlar vardı orada. Eski sevgilim yapıyor diye düşünüyorum:(
O da yapmis olabilir kapatilan hesap tekrar acilabiliyor kodlama ile ama maliyeti yuksek
Ya kafayı yiycem sürekli uğraşıyorlar diye Facebook'a bağlamıştım Facebookta sevmiyorum. Niye takarki bir insan bu kadar bu kıskançlık değilde ne onun yüzünden hesabımı gizlemek zorunda kaldım sinirim bozuluyor delircem artık
Direk telefon numarasiyla baglansan da olur tel no ekle birde istersen iki faktorlu dogrulama da ekle calamaz daha
Ne kadar maliyeti?
Benim kendi hesabımın numarasını değiştirmiş daha bir iki gün önce zor kurtardım.2 faktörlü korumada var nasıl yapabiliyorlar anlayabilmiş değilim. Digerlerine de ekledim numara o kapatılan hesabı daha açamadım
500-1000 arasi degisiyor
Kullanici adini degistirmeyi dene numarayi farkli bi numarayla degistir sifre uzun olsun biraz oyle dene
Artık hatta ınstagramın kendisinden şüphelenmeye başlamıştım kafayı yedim uğraşırlar da bu kadar uğraşılmazki hergün uğraşıyorlar artık. Bu kadar mı işsizler? Instagramda önümüze şu kişi yapıyor diye gösterse bizde rahat edeceğiz ne kadar güvenliksiz bir uygulama ben artık hiç güvenmiyorum. Sildim tekrar yükledim hala aynı valla artık girmeye korkuyorum
Yani bunu seninle ugrasmak isteyen sana gicik olan birisi yapiyor buyuk ihtimal sen dedigim sekil profili degistir biraz hesabin yokmuş gibi gorunsun
Numarayı farklı numarayla değiştirirsem nasıl giriş yaparım? Şifreyimi tahmin ediyorlar nasıl oluyor?
Aile icinden birinin numarasiyla degistir sadece onayla ve numara orada kalsin sen yine k. adi sifreyle girersin şifreyi tahmin de edemez
Hacker arkadaşı olan biri falan yapıyor olabilir mi? Biri demişti kimseyede güvenemiyorumki artık? Slk mı bunlar bedava bu kadar uğraşırlar mı biriyle? Bişey olursa mahkemeye vercem artık hele bu kendi hesabıma bir şey olsun a. sçcm tazminat davası açarım
Olmaz ben kendim bile zor giriyorum ailemde olsa kullanmadığım numarayla nasıl giriş yapacağım o sayede çalamiyor zaten o slk
Profilim nasıl yok gibi görünebilirki onu anlamadım ben istemiyorum ya bu kimse dava açacağım artık bişey olursa buradan görüyorsada görsün.. Ne pslk insnlar var sosyal medyada bile rahat yok ne batıyorsa artık herkesi silcem yakında istedikleride bu zaten
Bence de boyle bi olay daha olursa dava ac hacker olsa da bu isi bedava kimse yapmaz eposta falan girdiyse senin onun üzerinden de yapiyor olabilir aklina gelen herseyin sifresini degistir
E-posta benim üzerimden nasıl girmiş olabilir, anlamadım? Sürekli değiştiriyorum şifrelerimi sıkıldım artık kafam rahat etmiyor çok moralim bozuldu. İlk olarak yabancı bir ülke çıkıyor karşıma telefon numarası olarak , değiştirdim sonra kendi numaramı ayarladım. Ve Instagram bir kaç kez hesabına sıradışı giriş yapıldığını anladık bu yüzden hesabını kapattık yazısı ile karşılaştım. Hesabi açık olanlar çalışması için bir etken mi gizliyken bir şey yapamıyorlar gibi geldi bana?
Çalınması?
Senin eger e postana erisim sagladiysa ne kadar sifre degistirsen farketmiyor Instagram hesabina bagli olan e posta devre disi birak yeni eposta telefon ekle hesabin aciksa da gizli yap bunların faydasi olacaktir
İnstagramin acigi var cunku yakin arkadasi ya da tanidigi birisi varsa bu isten anlayan umuyorum beraber yapiyordur ve bir daha olursa sikayetci olmani oneririm
E-postama erişim sağladıusa ne dmeek yani? Şifremi degistrcem dahi girebilecek mi? Teşekkür ederim ilk olduğu anda şikayetçi olcam şaka yaptığımı veya yaptıklarını sanıyorlar galiba ama böyle şeylerin şakaya gelir yanı olamaz. Mahkemede görüşürüz.
Cogu mail hesabında sifreyi degistirsen de giris yaptisan cikis olmuyor bence de bir daha boyle durum olursa sikayet etmekten kacinma ama oncr dediklerimi uygula
Telefonu sıfırlasamda mailine onalar erişebilir mi yani?
Erisebilir tabi ki sen sonuc olarak telefonu sifirlamis oluyosun mail oyle duruyor bi etkisi yok ona
Bu sıralar 12 yaşından küçük olarak kayıtlı hesaplar kapatılıyor
Öyle değilimde sıktı bu Instagram sürekli hesabım kapanıyor sanki ben değilde Başkaları yönetiyor gibi. Boyle giderse ben kapatip protesto etcem kullanmıycam
+18 paylaşıyorsan ve telif yiyen şeylerden dolayı
Hayır teliflik bir durum yok
Spam atarsak
Öyle kolay mı spam atılınca kapatmak