İnternet & Teknoloji Nasıl bu kadar vizyonsuz olunur😂? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesaj istekleri bölümünden biri yazmış instagramdan profiline girdim gülmekten yarıldım bio'suna kullandığı araba markasını yazıcak kadar ne yaşamış olabilir nasıl bir vizyonsuzluk bu?😂 Nasıl bu kadar vizyonsuz olunur😂? Cevapla Marka Soruları Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sana vizyonsuzluk gelebilir ama çoğu kız gidiyor böylelerine hashdahd 0 0 Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl hehehehehehe senin gibi güzel kızları etkileyemez böyle şeyler 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çünkü insanları etkileyecek başka bir şeyi olmadığının o da farkında. 0 0 Yorumla
SertveHızlı_ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Konuştuğumuz hesap kapandı buna yazar mısın lütfen bekliyorum 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ne ki? Plaka yazanları gördüm... 0 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişisel sayfası dilediğini yapabilir.. 0 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Para araba ile düşürmeye çalışıyor işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sana vizyonsuzluk gelebilir ama çoğu kız gidiyor böylelerine hashdahd
hehehehehehe senin gibi güzel kızları etkileyemez böyle şeyler
Çünkü insanları etkileyecek başka bir şeyi olmadığının o da farkında.
Konuştuğumuz hesap kapandı buna yazar mısın lütfen bekliyorum
Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Bu ne ki? Plaka yazanları gördüm...
Kişisel sayfası dilediğini yapabilir..
belki sevdigi icin yazmistir olamazmi
Para araba ile düşürmeye çalışıyor işte
Ben etkiliyemezsem Mercedes etkiler
o tipe, o araba ağır gelir zaten
Allah yardımcısı olsun sakat herhalde
kız düşürme itemi olsa gerek
Zengin taklidi
Klasik türk erkeği parasıyla hava atan