İnternet & Teknoloji Tinder kullananlar var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok özgüvensiz olup kendimi yurda kapattığım için arkadaşlarım dün akşam zorla tinder indirttiler. Sizce nasıl bi uygulama? İşe yarar mı? 😄 Güncellemeler+1 yıl Düz arkadaşlık için indirdim de ekmek çıkmaz gibi konuştunuz 🥲 Tinder kullananlar var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kısa süreli ilişki f*ck veya günlük ilişki yaşanacak bir ortam. ben çok kullandım zamanında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana ekmek çıkmaz o zaman Yorumla TremM +1 yıl o amaçla takılırsan çok rahat çıkar Yorumla Soran +1 yıl O amaçla takılcak biri değilim yapamam öyle 🌝 Yorumla TremM +1 yıl sana kalmış tabi :) Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlık sitesi ve eşleşirsen sohbet edersin. Buradan da tanışıp sohbet edersin. 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben bi faydasını görmedim, hangi amaçla kullanacağını bağlı biraz 0 0 Yorumla
Turcae Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Tinderi boş ver be bak KS de bile dhaa duzgun ve iyi birilerini bulursun 0 1 Yorumla Turcae +1 yıl Gerçekten amacın cinsellik değilse arkadaş olabiliriz Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. tinder seks arkadaşı aramak için kullanılıyor daha çok ama biz de öyle bir arayışım yok mantığıyla çalışıyor. sen ne aradığını belirtirsen, yürüyen çok olacaktır 0 0 Yorumla
Gigins Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Herkesin aklı fikri seks olmuş.Neyse size daha iyi bir uygulama onerebilirim onlyfans 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yatağa atılmak istiyorsan doğru yer. 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Bende yeni indirdim hoşuma gitmedi 😃 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Özgüvenle tinder ne alaka ya bırak uyma onlara 0 0 Yorumla
Etox523554 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Para ile mi yapıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yapmıyprumaq altı üstü bi kahve içmelik insan arıyorum napim profile no seks mi yazıyımamk millet anlasın Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten psikolojiniz bozuk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kısa süreli ilişki f*ck veya günlük ilişki yaşanacak bir ortam. ben çok kullandım zamanında
Bana ekmek çıkmaz o zaman
o amaçla takılırsan çok rahat çıkar
O amaçla takılcak biri değilim yapamam öyle 🌝
sana kalmış tabi :)
Arkadaşlık sitesi ve eşleşirsen sohbet edersin. Buradan da tanışıp sohbet edersin.
Ben bi faydasını görmedim, hangi amaçla kullanacağını bağlı biraz
Tinderi boş ver be bak KS de bile dhaa duzgun ve iyi birilerini bulursun
Gerçekten amacın cinsellik değilse arkadaş olabiliriz
tinder seks arkadaşı aramak için kullanılıyor daha çok ama biz de öyle bir arayışım yok mantığıyla çalışıyor. sen ne aradığını belirtirsen, yürüyen çok olacaktır
Herkesin aklı fikri seks olmuş.
Neyse size daha iyi bir uygulama onerebilirim onlyfans
Buyur BM yardımcı olim sana ☺️
Yatağa atılmak istiyorsan doğru yer.
Bende yeni indirdim hoşuma gitmedi 😃
Özgüvenle tinder ne alaka ya bırak uyma onlara
Seks içinse olur sohbet içinse C2 indir
Para ile mi yapıyorsunuz
Bir şey yapmıyprumaq altı üstü bi kahve içmelik insan arıyorum napim profile no seks mi yazıyımamk millet anlasın
Gerçekten psikolojiniz bozuk
Nerdesin
Or.. uygulaması
Hiç kullanmadim
Burası daha masum
daha önce kullanmadım
Yok ya saçma zaman kaybı tinder sadece
Haha orada seni harcarlarr :)
Seks uygulaması
Yok, Türkiyede işe yaramıyor benden söylemesi
Yurda gelmezsin 😊
Arayışın ne peki