İnternet & Teknoloji Şu anki telefonunuzu kaç yıldır kullanıyorsunuz? motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu anki telefonunuzu kaç yıldır kullanıyorsunuz? Benim 2 yıl oldu, 2 yıl daha gider diye düşünüyorum :D Şu anki telefonunuzu kaç yıldır kullanıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 1 Yıldır kullanıyorum 0 0 Yorumla
BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sanırım 1 yıl falan oldu telefonumu alalı ama umarım uzun süre kullanabilirim 0 0 Yorumla
Naileaッ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl 2 haftadır. İphone dan androide geçmek işkence gibi 😒 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 3 yıl oluyor ama yenilenme zamanı gelmiş gibi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Birkaç yıl oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 Yıldır kullanıyorum
Sanırım 1 yıl falan oldu telefonumu alalı ama umarım uzun süre kullanabilirim
2 haftadır. İphone dan androide geçmek işkence gibi 😒
4 yılım ve çok memnunum.
3 yil oldu seneye pert
3 yıl oluyor ama yenilenme zamanı gelmiş gibi
On ay oldu.
3-4 yıl olmustur
Birkaç yıl oldu