İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
aynı dönemin adamıyız. bizde telefon falan yoktu. en fazla kızaklı e250 miydi neydi Motorola gibi bişeydi markası. ortaokuldayken onlar popülerdi. ama ben hiç almadım. ilk telefonumu 10. sınıftayken aldım. s3 idi oda. yeni çıkmıştı. sonra Huawei p7 aldım. şimdi de s9+ kullanıyorum. yani koca ömrüm hayatımda 3 telefonum oldu xD ama o zamandan beridir telefonla meşgul olanlar hiç ellerinden düşüremiyorlar o dikkatimi çekti. neyse o konumuz değil. ama bizim zamanımızda zenginlikti ya böyle şeyler. telefonun olsa bile kontürün olmazdı.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hayır, istemezdim. Telefonum olsa da olurdu olmasa da olurdu. Çocuklar Duymasın'ı izlediğimde Havuç'a çok gülerdim. Ortaokul 3. sınıftayken (2005) ilk telefonum oldu. Babamın bir süre önce kullandığı Nokia 3310'du. Lise 3'teyken (2008) ilk sıfır telefonum Samsung J700 (kızaklı) oldu. 2013'te Samsung Galaxy S3 Mini, 2016'da Samsung Galaxy On7 aldım. Şu anda 2021 Temmuz'da aldığım Samsung Galaxy A12 var.
Benim zamanımda takoz telefonlar vardı sabit telefonlara benziyordu zaten. Lisede siemens nokia telefonlar modaydı, dayım yenisini aldıkca bir öncekini bana verirdi.