İnternet & Teknoloji Getcontact yükleyen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün getcontact yükledim de heralde baya sıkıntılıymış. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Ne yapmam gerekir. Getcontact yükleyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan bir program 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet saçma sapan da kişisel verileri ele geçiriyolarmış. uygulamayı indirdim şimdi pişman oldum hesap silinmiyor da sadece dondurabildim. Ne yapacağımı bilmiyorum Yorumla BayanOlric +1 yıl Hesap silme mi varmış ben direk uygulamayı sildim Yorumla Soran +1 yıl Hesabı dondur diye bir şey var hesabı dondurdum sonra ben de aynı şekilde uygulamayı sildim. Yorumla BayanOlric +1 yıl Korkma sıkıntı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Olmaz demi sağolasın. Yorumla BayanOlric +1 yıl Bir sürü oyun program var hangisinin ne olduğunu bilmiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle güvenilir olmuyor işte. Yorumla
Kty0155 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu neki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşların seni nasıl kaydetmiş onu gösteriyor güya ama öyle bir şey yok. Bildiğin kandırmaca kişisel verileri ele geçiriyorlar sakın indirme!!! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçma sapan bir program
Evet saçma sapan da kişisel verileri ele geçiriyolarmış. uygulamayı indirdim şimdi pişman oldum hesap silinmiyor da sadece dondurabildim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Hesap silme mi varmış ben direk uygulamayı sildim
Hesabı dondur diye bir şey var hesabı dondurdum sonra ben de aynı şekilde uygulamayı sildim.
Korkma sıkıntı olmaz
Olmaz demi sağolasın.
Bir sürü oyun program var hangisinin ne olduğunu bilmiyoruz
Aynen öyle güvenilir olmuyor işte.
Bu neki
Arkadaşların seni nasıl kaydetmiş onu gösteriyor güya ama öyle bir şey yok. Bildiğin kandırmaca kişisel verileri ele geçiriyorlar sakın indirme!!!